Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Η έλλειψη ποιότητας του “κόστισε”

Η έλλειψη ποιότητας σε όλες τις γραμμές που έχει ο Παναθηναϊκός, έφερε τον αποκλεισμό του από την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ (5ος όμιλος). Οι “πράσινοι” ηττήθηκαν χθες βράδυ με 3-2 από την Αϊντχόφεν στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, αν και προηγήθηκαν δύο φορές, με τους Ατζαγκούν (11′) και Πέτριτς (43′). Οι Ολλανδοί “απάντησαν” με τους Ντεπάι (27′), Ντε Γιονγκ (65′) και Βαϊνάλντουμ στο 78′.
Η Αϊντχόφεν, που ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκρισή της στους ”32” του θεσμού, είχε τον  έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που… σπατάλησε ένα ημίχρονο (κάτι που συνηθίζει φέτος), με τους παίκτες του να πηγαίνουν σε… δεύτερο χρόνο πάνω στη μπάλα και να χάνουν τις περισσότερες μονομαχίες στη μεσαία γραμμή.
Στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή του Ζουτ (11′) ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Ατζαγκούν, μετά το γύρισμα του Ζέκα (1-0). Το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του Κοκού ήρθε πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου και συγκεκριμένα στο 27′ με τον Ντεπάι να εκμεταλλεύεται το… τσαφ του Τριανταφυλλόπουλου και να πλασάρει το Στιλ (1-1).
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως στη συνέχεια, παρ’ όλα αυτά ο κακός Παναθηναϊκός του α’ ημιχρόνου βρήκε τον τρόπο να σκοράρει, με το εξαιρετικό βολέ του Πέτριτς από την κεφαλιά πάσα του Καρέλη στο 43′ (2-1).
Η ισοφάριση για την Αϊντχόφεν ήρθε στο 65′, με το Ντε Γιονγκ να “τιμωρεί” την αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού και να γράφει το 2-2 ενώ την χαριστική βολή” στο “τριφύλλι” έδωσε ο Βαϊνάλντουμ στο 78′ με καρφωτή κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Βίλεμς.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός (43′ Δώνης), Ζέκα, Ατζαγκούν (72′ Μπούι), Πράνιτς, Καρέλης, Πέτριτς (64′ Μπεργκ)
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Φιλίπ Κοκού): Ζουτ, Ισιμάτ-Μιρίν, Ρέκικ, Αρίας, Βίλεμς (90’+2 Χέντριξ), Μάχερ, Βαϊνάλντουμ, Γκουαρντάντο, Ντεπάι, Ντε Γιονγκ, Νάρσινγκ (90+7′ Γιόζεβσον).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.-ΤΟΤΕΝΑΜ 1-2
Έχασε αλλά δεν… χάθηκε ο Αστέρας Τρίπολης, που ηττήθηκε με 1-2 από την ανώτερη Τότεναμ (90′ πέναλτι Μπαράλες – 36′ πέναλτι Τάουνσεντ, 42′ Κέιν) αλλά διατηρεί ακόμη ελπίδες πρόκρισης στη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στους δύο αγώνες που τού απομένουν για τον 3ο όμιλο θα υποδεχθεί την Μπεσίκτας και θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι από την “αδιάφορη” Παρτιζάν.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Λούι, Μουνάφο (81′ Γιαννιώτας), Ουσέρο, Ρόλε, Ζησόπουλος, Τσοκάνης (60′ Μπαντιμπαγκά), Μάσα, Πάρα (84′ Μπαράλες).
ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Βορμ, Βερτόνγκεν, Ντάιερ, Φάτσιο, Ντέιβις, Λαμέλα (46′ Σολδάδο), Τάουνσεντ, Ντεμπελέ, Έρικσεν (63′ Μέισον), Σταμπουλί, Κέιν (77′ Παουλίνιο)


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα