Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024

“Μάθημα” για το ψωμί

Η παραγωγή του ψωμιού -από το στάρι, το αλεύρι- στο ζύμωμα και στο ψήσιμο παρουσιάστηκε χθες στο Κ.Α.Π.Η. της Σπλάντζιας από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης.
Η όλη διαδικασία κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου που κατέκλυσε κάθε γωνιά του Κ.Α.Π.Η. Οι παλιότεροι για να θυμηθούν πώς ζύμωναν οι ίδιοι ή οι γονείς τους το ψωμί στα σπίτια τους, οι νεότεροι -ανάμεσά τους και οι μαθητές της Α’ Λυκείου του 2ου Λυκείου Χανίων για να δουν την όλη διαδικασία στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιούν για την Κρητική διατροφή.
Την παραγωγή ψωμιού έκαναν μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης με τον αντιπρόεδρό της κ. Μακρή να εξηγεί την όλη διαδικασία. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. κ. Βλαχάκης και η κα Μαράκη από το Κ.Α.Π.Η. Σπλάντζιας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα