Τη δράση “Arvores” (Δέντρα) παρουσίασε η Clarice Lima από τη Βραζιλία χθες.
Ο φωτογραφικός φακός του ΑΠΕ – ΜΠΕ απαθανάτισε ένα προσωρινό τοπίο από “ανθρώπινα δέντρα” στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στο πλαίσιο της 4ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης και του 3ου Φεστιβάλ Περφόρμανς Θεσσαλονίκης.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.