Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Βραδιά αλληλεγγύης για τους συλλόγους “Συνάνθρωπος” και ” Άλλος Άνθρωπος”

Βραδιά αλληλεγγύης για τους συλλόγους “Συνάνθρωπος” και “‘Άλλος Άνθρωπος” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου, 8μμ., στη Δυτική Τάφρο, στον αύλειο χώρο του πρώην Ρώσικου Στρατώνα (είσοδος έναντι 2ου Δημ. Σχολείου Χανίων).

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι διοργανωτές: «Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε τον ‘Συνάνθρωπο’ στην υλοποίηση της δημιουργίας αίθουσας αισθητηριακής ολοκλήρωσης με τον απαραίτητο ειδικό εξοπλισμό στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Στερνών για τις ανάγκες των παιδιών με ειδικές ικανότητες. Η χορηγία σας θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτή την συλλογική προσπάθεια.

Ευελπιστούμε η βραδιά αυτή να γίνει μια μεγάλη συνάντηση χαράς και κεφιού, και συνάμα, ευαισθητοποίησης και ελπίδας για την πιο ευαίσθητη κοινωνική ομάδα παιδιών με ειδικές ικανότητες.
Οδηγός μας είναι πάντα η αίσθηση ότι ‘Όλοι μαζί μπορούμε’! Μπορούμε να προσφέρουμε και να αναλάβουμε δράση, αφήνοντας έτσι ένα ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα.

Κάτω από το φώς του φεγγαριού θα απολαύσουμε παραδοσιακή μουσική από την Κρήτη, τις Κυκλάδες, την Ήπειρο, την Θράκη και την Μακεδονία., από τους μουσικούς:

Γιάννη Σίνη και Γιάννη Χαλκιαδάκη, με τη συνοδεία των:
Σκέτης Γιώργος: Λαούτο – Φωνή
Σωτήρης Καριοφίλης : Μπάσο
Μπερτάκης Κυριάκος: Λαούτο
Ζουριδάκης Άρης: Κρουστά
και την ποιητική σύνθεση ‘Σονάτα του Σεληνόφωτος’ του Γ. Ρίτσου σε θεατρικό αναλόγιο. Απαγγέλει η Ελπινίκη Μιχαλούδη. Στο πιάνο η Μαρία Λαγουδάκη.

Στη χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει υπαίθριο κιόσκι με ποτά και εδέσματα!*

Την εκδήλωση στηρίζουν ο Δήμος Χανιών και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ,
Ο Σύλλογος Αλβανών μεταναστών Ν. Χανίων* , η ΚΟΙΝΣΕΠ Crete Hinterland, το 2o ΕΠΑΛ Χανίων, το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά, ΩΡΙΩΝ ΑΠΝΟΥΣ, ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΡΧΑΛΗΣ & το ΣΥΝΚΑ ΧΑΝΙΩΝ.

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα