Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

“Βλέμματα στον ουρανό”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά στο Γιαλί Τζαμισί, η εικαστική Eκθεση μαθητών των Εκαιδευτηρίων Μαυρομματάκη-Μητέρα.
Η  Eκθεση με τίτλο “Βλέμματα στον ουρανό” ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί και ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με την κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς. Μιλώντας στα “Χ.Ν.” η Βίλμα Μαυρομματάκη υπογράμμισε ότι «η χαρά, η επικοινωνία, η γνώση, η αγάπη και η εκπαίδευση ήταν τα στοιχεία που απoκόμμισαν τα παιδιά που για αρκετό διάστημα προετοίμαζαν τα έργα τους τα οποία παρουσιάστηκαν και φέτος στην εικαστική αυτή Εκθεση.
Παράλληλα γνωρίζοντας ότι οι ζωγραφιές τους θα εκτεθούν προς πώληση για καλό σκοπό, ήταν ακόμα ένα κίνητρο, υιοθετώντας έτσι και την ιδέα του εθελοντισμού και της αλληλοβοήθειας, που δεν είναι άλλο από την αγάπη για τον συνάνθρωπο και τη φύση».
Η κα Μαυρομματάκη σημείωσε ότι «τα έργα είναι από παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας, ηλικίας 4 έως 12».
Από την πλευρά του ο διευθυντής σπουδών Κώστας Μανωλάκης τόνισε ότι «και αυτή η Εκθεση είχε σαν στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ».
Ο ίδιος ευχαρίστησε «τα παιδιά που με μεγάλη όρεξη ζωγράφισαν όλα αυτά τα έργα, τους γονείς των παιδιών, τους ζωγράφους που διέθεσαν έργα τους, καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις που για μια ακόμα φορά μας στήριξαν με το να μας διαθέσουν δώρα για τη λαχειφόρο αγορά».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα