Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Βραδιά μουσικής και γεύσεων

Με μουσικές, γεύσεις και πολλά χαμόγελα γέμισε χθες βράδυ ο πεζόδρομος της Χατζημιχάλη Νταλιάνη στην παλιά πόλη, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση των Ιδρυμάτων, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ και ΚΗΦΑΑΜΕΑ.
H βραδιά σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αφού ο κόσμος δείχνοντας την ευαισθησία του τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Εκτός από λογής – λογής εδέσματα και γλυκά, τρεις μουσικές μπάντες κατά μήκος της οδού, διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι αργά το βράδυ.
Εμπνευστής της εκδήλωσης, η δημοσιογράφος Βίκυ Κόλλια, η οποία υπογράμμισε στα ´Χ.Ν.´ ότι «τα αποτελέσματα αυτής της βραδιάς θα είναι ευεργετικά, για τα τρία αυτά Ιδρύματα, για τα οποία διοργανώσαμε αυτή την εκδήλωση».
«Εκδηλώσεις που έχουν στόχο την ενίσχυση συνανθρώπων μας είναι επιβεβλημένες στους δύσκολους καιρούς που ζούμε», επεσήμανε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Χανίων Δημήτρης Λειψάκης

Οι καταστηματάρχες
Μανώλης Ανδρεάδης: «Τη βραδιά αυτή σκεφτόμαστε μήνες τώρα να τη διοργανώσουμε. Βρήκαμε λοιπόν την ευκαιρία και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι? αυτό. Πιστεύω ότι ο κόσμος δείχνει πάντα την ευαισθησία του για εκδηλώσεις που έχουν σκοπό και στόχο την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων, που έχουν την ανάγκη μας πόσο μάλλον για τα παιδιά των Ιδρυμάτων αυτών, στα οποία είναι αφιερωμένη και η αποψινή βραδιά. Η Χατζιμιχάλη Νταλιάνη ήταν είναι και θα είναι μια γειτονιά, με οικογενειακό κλίμα ανάμεσα σε όλους τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και έτσι θα παραμείνει».  
Μανώλης Πεδινάκης: «Χωρίς δεύτερη σκέψη οι καταστηματάρχες της οδού Χατζημιχάλη Νταλιάνη δεχτήκαμε με χάρα να συμμετάσχουμε σε έναν τόσο ιερό σκοπό, που είναι η ενίσχυση τριών Ιδρυμάτων για παιδιά της πόλης μας. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν με τον τρόπο τους ο καθένας στη μεγάλη επιτυχία αυτής της βραδιάς. Ολοι οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, είμαστε ανοιχτοί για ανάλογες εκδηλώσεις και αυτό οφείλεται στο άριστο κλίμα που υπάρχει ανάμεσά μας».  
Κάρολος Καμπελόπουλος: «Αυτή η βραδιά εκτός από τη διασκέδαση, περιέχει ανθρωπιά, ευασθησία και αλληλεγγύη. Να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς αλλά και όλους τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που  με πολύ ενθουσιασμό και μεράκι, συμμετείχαν στην αποψινή εκδήλωση, συμβάλλοντας -έστω και λίγο- στην οικονομική ενίσχυση Ιδρυμάτων της πόλης μας».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα