Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟYΜΕ
που δώσατε τη δυνατότητα να γιγαντωθεί το δέντρο από γάλα που στήθηκε στην πλατεία 1866 στην πόλη μας για τους “Γιατρούς του Κόσμου”.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τα χιλιάδες γάλατα για τη συμπαράσταση, για την αγάπη και την αποδοχή…

Συλλογή τροφίμων από τους υπαλλήλους του ΟΤΕ για τους “Γιατρούς του Κόσμου”
Μια ακόμη δράση συμπαράστασης στο έργο των “Γιατρών του Κόσμου” ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Περιφέρειας του ΟΤΕ στο Ηράκλειο. Αντιπροσωπία των “Γιατρών του Κόσμου”, αποτελούμενη από τους Γιώργο Διονυσόπουλο και Ηλία Κυριακόπουλο, παρέλαβε μεγάλη ποσότητα τροφίμων για τους άπορους εξυπηρετούμενους του ιατρείου των “Γιατρών του Κόσμου” στην Κρήτη, τα οποία συνέλεξαν και παρέδωσαν οι υπάλληλοι του οργανισμού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Ιωάννης Βλαχάκης, υπ/ντής Συντονισμού και Ελέγχου, ο κ. Νικόλαος Μητροκώστας, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Κρήτης και Νήσων καθώς και πλήθος εργαζομένων του ΟΤΕ.

Πολιτιστικός Σύλλογος Φαλελιανών «Η Δημιουργία»

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου αντιπροσωπία των “Γιατρών του Κόσμου” παρευρέθηκε στα εγκαίνια του αγροτικού ιατρείου του πολιτιστικού συλλόγου Φαλελιανών «Η Δημιουργία». Παραδώσαμε μεγάλη ποσότητα ιατρικού εξοπλισμού προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του ιατρείου. Στο πλαίσιο της ημερίδας που διεξήχθη στον ίδιο χώρο, η υπεύθυνη του ανοικτού πολυϊατρείου των “Γιατρών του Κόσμου”, Ελευθερία Μουλουδάκη, μίλησε για τα εμπόδια του Εθνικού Συστήματος Υγείας με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι σήμερα οι πολίτες και εξήρε το έργο των “Γιατρών του Κόσμου” αναφερόμενη στη δράση τους εντός της ελληνικής κοινωνίας. Μετά το πέρας της ημερίδας, ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Χρίστος Τσοντάκης, μας τίμησε παραδίδοντας τιμητική πλακέτα την οποία παρέλαβε η κα Μουλουδάκη.

Οι “Γιατροί του Κόσμου” ευχαριστούν για τημ προσφορά τους:
• Το ΙΚΤΕΟ Μουρνιών για την οικονομική ενίσχυση,
• Τη φίλη Κ. Κ. που εις μνήμη των δικών της κατέθεσε 300 ευρώ και τον φαρμακοποιό Μποτωνάκη Ιωάννη για την προσφορά εμβολίων…
• Επίσης ευχαριστούμε το σχολείο Β’ ευκαιρίας Χανίων και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια  Μαυροματάκη «Μητέρα» για τη συγκινητική τους παρουσία στο δέντρο μας.

Τα στατιστικά ιατρείου από  16 έως 20 Δεκεμβρίου
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ    ΣΥΝΟΛΟ
ΑΙΓΥΠΤΟΣ    1
ΑΛΒΑΝΙΑ    4
ΑΛΓΕΡΙΑ    4
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ    1
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ    11
ΓΕΡΜΑΝΙΑ    1
ΓΕΩΡΓΙΑ    1
ΕΛΛΑΔΑ    20
ΙΟΡΔΑΝΙΑ    1
ΚΥΠΡΟΣ    2
ΜΑΡΟΚΟ    4
ΟΥΚΡΑΝΙΑ    1
ΠΑΚΙΣΤΑΝ    2
ΠΟΛΩΝΙΑ    1
ΡΟΥΜΑΝΙΑ    7
ΡΩΣΙΑ    1
ΣΕΡΒΙΑ    2
ΣΥΡΙΑ    2
ΣΥΝΟΛΟ    66


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα