Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

«Κρίσιμο τρίμηνο για την Ελλάδα»

Στην κρισιμότητα των επόμενων τριών μηνών για την Ελλάδα στάθηκε ο βουλευτής των ´Ανεξάρτητων Ελλήνων´, Κώστας Μαρκόπουλος, ο  οποίος πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη.
Την Παρασκευή εκπροσώπησε το κίνημα  στο Ηράκλειο στο συνέδριο των εκλεγμένων γυναικών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ το Σάββατο επισκέφτηκε και την πόλη μας, όπου σε κεντρικό ξενοδοχείο είχε επαφές με τις οργανώσεις και τους υποψηφίους του κόμματος.
Ο κ. Μαρκόπουλος συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα του νησιού, ενώ έθεσε τη στρατηγική του επόμενου τριμήνου, που, όπως υπογράμμισε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, «το επόμενο τρίμηνο είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τη χώρα, για τις αποφάσεις για την οικονομία και για τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που θα επωμιστούν οι Ελληνες».
Ο κ. Μαρκόπουλος επεσήμανε ακόμα ότι «δεν πιστεύουμε καθόλου σε αυτό το στρατηγικό σχέδιο εφαρμογής του μνημονίου δύο. Τα μέτρα όσο καθυστερούν γίνονται όλο και πιο δυσάρεστα. Οσο η κυβέρνηση αργεί, ο χρόνος χρησιμοποιήθηκε από τους δανειστές και τους τοκογλύφους, οι οποίοι απομυζούν ό,τι τελευταίο υπάρχει σε αυτή τη χώρα. Χρησιμοποιήθηκε ο χρόνος αυτός για να εξαναγκάσουν την κυβέρνηση να δώσει και τα τελευταία. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο κ. Σαμαράς δεν είχε ισοδύναμα. Ηρθε απροετοίμαστος να αναλάβει και δυστυχώς αυτό το πληρώνει η χώρα. Προφανώς οι ´Ανεξάρτητοι Ελληνες´ όχι μόνο δεν θα ψηφίσουν, αλλά θα πρωταγωνιστήσουν στην αντίθεσή τους απέναντι σε αυτό το σατανικό σχέδιο, το οποίο δεν οδηγεί πουθενά. Το δεν οδηγεί πουθενά δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά ακόμα και αυτοί που μας δανείζουν. Γίνονται ευχαριστημένοι μόνο όταν η κρίση και η κρίσιμη ώρα κάνει την Ελλάδα να ξεπουλά στρατηγικές εταιρείες, προς όφελος αυτών που θέλουν να επενδύσουν σε αυτή τη χώρα φτηνά. Οικονομικά και προσοδοφόρα».
Ο κ. Μαρκόπουλος εξάλλου αναφέρθηκε και στο κίνημα των ´Ανεξάρτητων Ελλήνων´ τονίζοντας ότι «είναι αλήθεια ότι οι ´Ανεξάρτητοι Ελληνες´ δεν γεννήθηκαν τυχαία, γεννηθήκαμε από μια επαναστατημένη συνείδηση πολιτών και πολιτικών και στόχος μας είναι να κρατήσουμε ψηλά αυτήν τη σημαία της εθνικής συνείδησης και να κρατήσουμε αναλλοίωτη την ελπίδα της πραγματικής σωτηρίας του τόπου. Αυτό που ζούμε δεν είναι σωτηρία».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα