Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Προσφορά αθλητικού υλικού

Αθλητικό υλικό σε τρία Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πλατανιά μοιράστηκε από το πρόγραμμα ´Φτάνουμε στα Ακρα´ που υλοποιεί η εταιρία αθλητικών ειδών INTERSPORT. Στις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία Σκινέ, Ταυρωνίτη και Κολυμπαρίου, παρευρέθηκαν από πλευράς Δήμου ο αντιδήμαρχος Νίκος Δασκαλάκης, ο 4ος παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης και ο πρώην διεθνής πολίστας  Χρήστος Κωνσταντουδάκης. Μιλώντας στα ´Χ.Ν´. ο αντιδήμαρχος Πλατανιά τόνισε ότι «είναι μια προσπάθεια για να έρθουν τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό και να δώσουμε αθλητικό υλικό στους εκπαιδευτικούς». Ο Αντώνης Τσαπατάκης μίλησε  στους μαθητές για τα οφέλη του αθλητισμού και της υγιεινής διατροφής στη ζωή τους, ενώ σε σύντομη δήλωσή του υπογράμμισε ότι «είναι σημαντικό στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής δυσπραγίας που περνάμε, να υπάρχουν τέτοιες προσφορές, που βοηθούν την ψυχαγωγία και την άθληση των παιδιών. Ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικό πράγμα για τα παιδιά, αφού τους δίνει διέξοδο και τους αποτρέπει από κακές συνήθειες. Σίγουρα στη χώρα μας υπάρχουν παιδιά – ταλέντα, τα οποία με σωστή δουλειά, μπορεί σε λίγα χρόνια να τα καμαρώνουμε ως πρωταθλητές».
Να σημειωθεί ότι η εν λόγω εταιρεία αθλητικών ειδών συνεχίζει για 2η χρονιά τη συγκεκριμένη επιτυχημένη πρωτοβουλία, επιλέγοντας ως επί το πλείστον απομακρυσμένα σχολεία της Ελλάδας για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό, που είναι χρήσιμος για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής.
Ο χορηγούμενος εξοπλισμός σε κάθε σχολείο περιλαμβάνει αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών, τα οποία συμβάλλουν στη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΙΟ ΧΩΡΙΟ: Συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε σχολεία του Νομού, η κινητή μονάδα της INTERSPORT, θα βρεθεί σήμερα στις 11 π.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ν. Χωριού, όπου θα παραδώσει αθλητικό εξοπλισμό για τις ανάγκες του σχολείου.



Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα