Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Η γωνιά του στοιχήματος

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή στις επιτυχίες… 3/3 στη βασική τριάδα του Σαββάτου και συνεχόμενα ταμεία στην ιστοσελίδα μας www.bet-chania.blogspot.gr. Το νέο κουπόνι περιλαμβάνει κυρίως Κύπελλα Ιταλίας – Ισπανίας – Βελγίου – Γαλλίας και κανονικές αγωνιστικές στην Πρέμιερ και Τσάμπιονσιπ Αγγλίας καθώς και Α΄ – Β΄ Γερμανίας και Σκωτία.

Πρώτο ματς, Γερμανία και Αμβούργο – Σάλκε. Ντέρμπι του Βορρά με μεγάλο και δίκαιο φαβορί τη Σάλκε. Το Αμβούργο τα περιμένει όλα από τον Ολλανδό παικταρά Φαν ντε Φάαρτ αλλά απέναντι σε πολύ καλύτερες ομάδες δύσκολα έχει τύχη… Το διπλό στο 1.90.
Δεύτερο ματς, Ιταλία και Λάτσιο – Ουντινέζε. Η Ουντινέζε μετά τον αποκλεισμό – σοκ από τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, δυσκολεύεται να συνέλθει. Η Λάτσιο είναι δυνατή και αξιόπιστη εντός και πληρώνει 1.85, στο εξωτερικό.
Τρίτο ματς, Γερμανία Β΄ και Μόναχο 1860 – Πάντερμπορν. Η Μόναχο 1860 έδιωξε τον γνωστό μας, από το πέρασμά του από την Ελλάδα, κ. Μάουερ κα προσέλαβε τον αρκετά εξελίξιμο προπονητή της δεύτερης ομάδας. Νέος προπονητής και νίκη… και θα ακολουθήσουμε τη Μόναχο 1860, με απόδοση 2.10.

ΤΡΙΑΔΑ ΤΡΙΤΗΣ
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΑΛΚΕ                     2
ΛΑΤΣΙΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ                  1
ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ      1

Πρώτο ματς, Αγγλία και Γουίγκαν – Μάντσεστερ Σίτι. Προφανές. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και το διπλό στο 1.55 είναι πολύ μεγάλο, έχει αρκετή αξία, κατά τη γνώμη μου.
Δεύτερο ματς, Σκωτία και Χαρτς – Σέλτικ. Τοκογλυφικό διπλό, άνοιξε στο 1.60 και περιμένω τις επόμενες μέρες να κατρακυλήσει αρκετά. Η Σέλτικ δύσκολα θα κάνει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα και η Χαρτς έχει τα δικά της μεγάλα προβλήματα αλά Ρέιντζερς.
Τρίτο ματς, Κόπα Σουνταμερικάνα και Σάο Πάολο – Κατόλικα. Ημιτελικός του Κόπα, πρώτο ματς 1-1 και δεν βλέπω πώς θα αντέξει η αδύναμη Κατόλικα απέναντι στην Σάο Πάολο και τα αστέρια της, Λουίς Φαμπιάνο, Γκάντσο και το νέο αστέρι του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Λούκας. Ο άσος από ημίχρονο, στο 2.10.

ΤΡΙΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ               2
ΧΑΡΤΣ – ΣΕΛΤΙΚ                               2
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΚΑΤΟΛΙΚΑ                 1/1

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ    ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
ΧΑΛ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ         2    3.20
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΣΝΤΕΫ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ  2     3.00
ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ      Χ2      3.50/3.30

ΓΚΟΛ              ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ    OVER   1.75
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ. – ΜΑΪΝΤΖ          OVER   1.80
ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ          OVER  1.75

www.bet-chania.blogspot.com


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα