Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

11188 για άμεση επικοινωνία με το κέντρο CYBERALERT

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνει τους πολίτες, ότι από σήμερα εγκαταστάθηκε και λειτουργεί ο πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός 11188, ο οποίος εξυπηρετεί την επικοινωνία των πολιτών με το κέντρο CYBERALERT της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ο αριθμός 11188 καλείται από όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας εντός Ελλάδος με αστική χρέωση ανεξαρτήτως καλούντα, ενώ παρέχεται είτε αυτοματοποιήμενη προώθηση σε συμβουλές ασφαλείας για τις συχνότερες ερωτήσεις των πολιτών, είτε σύνδεση με εξειδικευμένους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

5 Comments

  1. Καλημερα..είθελα να ρωτησω..αν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας από κοντά για να λύσω ένα ηλεκτρονικό πρόβλημα που εχω..το προφίλ μου έχει παραβιαστεί και απυληθεικα παραλληλα..ετσι άνοιξα αυτο..για να δω τι παιζει..το πραγματικό μου είναι George Chatzopoulos.. Facebook. .ανυσηχω γιατί είχα οικογένειακες φωτογραφίες και πληροφορίες διαμονής και εργασίας μου..παρακαλω..περιμενω απαντηση..ευχαριστω!

  2. Γειά σας! Έχω ένα γιο 13.5 χρονών.ολη την ημέρα είναι με το κινητό στο χέρι.αδιαφορει για τα μαθήματα ή μάλλον τα κάνει πολύ βιαστικά για να παίξει στο κινητό.αντιμιλαει κ ενώ ξεκίνησε στίβο τώρα τελευταία δν θέλει να πάει.εχθες μαλώσαμε άσχημα κ του το πήρα.δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.. πώς να φερθούμε.υπαρχει κάποιος που θα μπορούσε να μας βοηθήσει? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

  3. Καλησπέρα,τι γίνεται στην περίπτωση που ιδιοκτήτης κατοικιδίων κοινοποιεί στο φεισμπουκ πως ενδέχεται να τα εγκαταλείψει; Μπορεί να γίνει κάτι αν υπάρχουν τα στοιχεία του; Ευχαριστώ

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα