Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Η γωνιά του στοιχήματος

Καλημέρα σε όλους. Πολύ καλός ήταν ο απολογισμός μας, με 9/12 κερδισμένα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, είχαμε σε όλα τα δελτία μας 2/3 επιλογές και ελπίζω να είχατε κάνει τη σωστή χημεία και να πήγατε ταμείο. Νέο τεράστιο κουπόνι και…
Πρώτο ματς, Ελβετία και Βασιλεία – Σεν Γκαλέν. Η ´αγαπημενη μας´ Βασιλεία έκανε την γκέλα της την προηγούμενη βδομάδα, με την αδύναμη Τουν και απέναντι στην ισχυρή Σεν Γκαλέν αναμένεται να επιστρέψει θριαμβευτικά στις νίκες. Ο άσος της, στο 1.60.
Δεύτερο ματς, Αγγλία και Γουέστ Χαμ – Τσέλσι. Οπως γράφαμε και στην ιστοσελίδα μας, ο Ράφα Μπενίτεθ προσπαθεί να κερδίσει τους απαιτητικούς φιλάθλους της Τσέλσι και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μεγάλες νίκες. Το διπλό, στο 1.80.
Τρίτο ματς, Γαλλία και Λυών – Μονπελιέ. Η Λυών είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γαλλία, αήττητη στην έδρα της και βρίσκει απέναντί της, μια Μονπελιέ που δεν θυμίζει σε τίποτα την περυσινή ομάδα – μοντέλο. Ο άσος της, στο 1.80.

ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ          1
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ             2
ΛΥΩΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ                   1

Αρχή με Ιταλία και Λάτσιο – Πάρμα. Η Λάτσιο βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, δεν έχει απουσίες και ο άσος της πληρώνει 1.80.
Συνέχεια με Αργεντινή και Νιούελς – Ατλέτικο Ραφαέλλα. Η Νιούελς του σούπερ φορμαρισμένου Σκόκο έκανε τρεις συνεχόμενες γκέλες και έχασε την επαφή με την κορυφή, στους πέντε βαθμούς η διαφορά της πλέον, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Είναι όμως σε πλεονεκτική θέση στη βαθμολογία του Κόπα Λιμπερταδόρες, που είναι ο μεγάλος της στόχος. Ο άσος της, στο 1.65.
Κλείνω την τριάδα με Δευτέρα και ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλες εποχές αυτός ο άσος δεν πλήρωνε πάνω από 1.20 και τώρα τον βρίσκουμε πάνω από 2.00. Ματς ζωής ή θανάτου για την ΑΕΚ και παρ’ όλες τις μεγάλες δυσκολίες που κρύβει, θα τιμήσουμε τον άσο της, στο 2.10.

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΛΑΤΣΙΟ – ΠΑΡΜΑ                           1
ΝΙΟΥΕΛΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΛΑ      1
ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ                    1

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ    AΠΟΔΟΣΕΙΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ     2     5.50
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ      2    3.30
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ – ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ      Χ2    3.80/4.20

ΓΚΟΛ              ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ      ΟΒΕΡ     1.80
ΜΑΪΝΤΖ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ        ΟΒΕΡ      1.80
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΛΒΣ       ΟΒΕΡ      1.80
www.bet-chania.blogspot.gr


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα