Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Η γωνιά του στοιχήματος

Καλημέρα σε όλους. Νέα επιτυχία – 3/3 στην τριάδα ΓΚΟΛ και 2/3 στην τριάδα ΣΑΒΒΑΤΟΥ, ενώ είχαμε ξεκινήσει με 1/1 στην τριάδα ΚΥΡΙΑΚΗΣ και περιμέναμε ΑΕΚ και Νιούελς, που άλλαξε ώρα και ημέρα. Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ περιλαμβάνει το νέο κουπόνι.

Πρώτο ματς, Παρί Σεν Ζερμέν – Πόρτο. Το ματς, που θα αναδείξει τον πρώτο του ομίλου και θα προτιμήσουμε την εμπειρία και την έδρα της Παρί. Ο άσος της, στο 2.10
Δεύτερο ματς, Σακτάρ – Γιουβέντους. Το σημαδεμένο Χ, μια και με ισοπαλία περνάνε και οι δύο αφήνοντας εκτός την Τσέλσι. Το Χ πληρώνει 1.90.
Τρίτο ματς, Ολυμπιακός – Αρσεναλ. Η Αρσεναλ κυνηγάει την πρωτιά και απέναντι στον αδιάφορο Ολυμπιακό, δεν βλέπω να συναντάει δυσκολίες. Το διπλό της, στο 2.35
ΤΡΙΑΔΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΠΟΡΤΟ     1
ΣΑΚΤΑΡ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ     Χ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ     2

Δυναμό Ζάγκρεμπ – Δυναμό Κιέβου – χωρίς βαθμό και χωρίς γκολ η Δυναμό Ζάγκρεμπ, έχει μεγάλη ευκαιρία απεναντι στην αδιάφορη Δυναμό Κιέβου να δώσει λίγη χαρά στους οπαδούς της. Ο άσος της στο 3.60 και το Χ στο 3.40.
Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα – υπό κανονικές συνθήκες, η Μπάρτσα καθαρίζει το ματς από το ημίχρονο… αλλά, η Μπενφίκα θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σέλτικ και ίσως η Μπάρτσα της δώσει μια ευκαιρία. Οι μπουκ βγήκαν υποψιασμένοι και το διπλό της Μπενφίκα είναι μόλις στο 6.00.
Ακολουθούν άλλες δύο πιθανές ανατροπές, χωρίς σχόλια.
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ    ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ                              Χ1   3.40/3.60
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ    2    6.00
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΣΟΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ    2/1    29.00
ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΥΖ     1/2    34.00  

Πρώτο ματς, Γκενκ – Βασιλεία. Αλλο ένα πιθανό Χ, μια και βολεύονται και οι δύο. Ανοιξε στο 2.50 Κυριακή βράδυ και άρχισε να κατρακυλάει… Αξίζει και ένα μικρό ΒΕΤ στο τελικό σκορ 2 – 2 με απόδοση 11.00
Δεύτερο ματς, Μπορντό – Νιούκαστλ. Η Μπορντό, κατά δήλωση του προέδρου της, έχει ως προτεραιότητα μια καλή πορεία στο Γιουρόπα, ενώ η Νιούκαστλ έχει σε δεύτερη μοίρα τον ευρωπαϊκό θεσμό. Ο άσος της, στο 1.90.

ΔΥΑΔΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΓΚΕΝΚ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ                    Χ
ΜΠΟΡΝΤΟ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ     1

ΓΚΟΛ              ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
ΜΙΛΑΝ – ΖΕΝΙΤ            ΟΒΕΡ     1.90
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ    ΟΒΕΡ    1.90
ΓΚΕΝΚ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ         ΟΒΕΡ     2.10

www.bet-chania.blogspot.com


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα