Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Η γωνιά του στοιχήματος


Καλημέρα σε όλους. Για άλλη μια φορά είχαμε ένα σούπερ επιτυχημένο Σαββατοκύριακο. Συνολικά 9/12 είχαμε στις βασικές μας προτάσεις και πιο συγκεκριμένα: 3/3 στην ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, 2/3 στην ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 2/3 στα ΓΚΟΛ, 2/3 στις ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

Επιπλέον, στη νέα μας ιστοσελίδα, www.bet-chania.gr είχαμε το απόλυτο, στις επιλογές του Σαββάτου και όπως καταλαβαίνετε, μοιράσαμε πολύ χρήμα…
Πρώτο ματς, Αγγλικό Κύπελλο και Σουόνσι – Μίντλεσμπρο. Προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και η Σουόνσι του Δανού κ. Λάουντρουπ αντιμετωπίζει τη σκληροτράχηλη Μίντλεσμπρο. Ομάδες με διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι τους, από τη μία, η Σουόνσι βασίζεται στην τεχνική, την ταχύτητα και την κατοχή της μπάλας, ενώ η Μίντλεσμπρο είναι κλασική αγγλική ομάδα, επιπέδου Τσάμπιονσιπ. Δίκαιο φαβορί, η Σουόνσι.
Δεύτερο ματς, Γαλλία και Βαλενσιέν – Παρί Σεν Ζερμέν. Η Βαλενσιέν έχει κάνει την υπέρβαση με την ως τώρα πορεία της, στο Σαμπιονά αλλά απέναντι στην πολύ δυνατή Παρί, του σούπερ σταρ Ιμπραΐμοβιτς, δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό.
Τρίτο ματς, Γαλλία και Λιλ – Τουλούζ. Η Λιλ περνάει μια μίνι κρίση αλλά απέναντι στην καλή της “πελάτισσα” Τουλούζ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες.

Η ΤΡΙΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΟΥΟΝΣΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ              1
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ        2
ΛΙΛ – ΤΟΥΛΟΥΖ                                   1
Αρχή με τον καιρό. Η παγωνιά και οι θερμοκρασίες υπό το μηδέν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, σε όλη τη Γαλλία. Με βάση, τις κακές καιρικές συνθήκες και κατά συνέπεια τους κακούς αγωνιστικούς χώρους επιλέγουμε τρεις ισοπαλίες, από τη Δεύτερη Κατηγορία της Γαλλίας. Ενα πρωτάθλημα που οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές και η ισοπαλία εμφανίζεται με μεγάλη συχνότητα.

ΟΙ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΜΑΣ
ΚΑΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ                 Χ
ΤΟΥΡ – ΛΑΝΣ                       Χ
ΙΣΤΡ – ΧΑΒΡΗ                      Χ
Κλείνουμε με την ενότητα των ΓΚΟΛ αλλά και την υπενθύμιση, ότι οι πιο ψαγμένες επιλογές μας καθώς και τα τελευταία νέα, θα τα βρίσκετε πλέον, στη νέα μας ιντερνετική σελίδα www.bet-chania.gr

ΓΚΟΛ
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ         ΟΒΕΡ
ΣΟΥΟΝΣΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ                   ΟΒΕΡ
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ                ΑΝΤΕΡ

www.bet-chania.gr


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα