Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Η γωνιά του στοιχήματος

Kαλημέρα σε όλους. Αλλη μια μεγάλη επιτυχία – 3/3 στη ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΙΑΔΑ και συνεχόμενες επιτυχίες, στη νέα μας ιστοσελίδα www.bet-chania.gr και το πάρτι συνεχίζεται. Νέο κουπόνι, με πλήρη αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα αλλά προσοχή, ο χειμώνας και η παγωνιά έκαναν ήδη την εμφάνισή τους και αναμένονται αναβολές αγώνων αλλά και κακοί ποδοσφαιρικοί χώροι.
Πρώτο ματς, Γερμανία και Ινγκολσταντ – Σαιντ Παουλί. Πολλές απουσίες στη φιλοξενούμενη και αυτομάτως, ο άσος της φιλόδοξης Ινγκολσταντ γίνεται δελεαστικός.
Δεύτερο ματς, Γερμανία και Σάλκε – Φράιμπουργκ. Η Σάλκε μετά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ χαλάρωσε και διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Απέναντι στην αξιόμαχη Φράιμπουργκ, περιμένω επιστροφή στις νίκες.
Τρίτο ματς, Αγγλία και Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι. Η Σίτι υπερτερεί σε όλους τους τομείς και επιπλέον είναι σε κατάσταση must win, ώστε να συνεχίσει το κυνηγητό της Γιουνάιτεντ.

ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΣΑΙΝΤ ΠΑΟΥΛΙ          1
ΣΑΛΚΕ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ                        1
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ          2

Αρχή με Ιταλία και Κίεβο – Ρόμα. Η Ρόμα είναι σε τρομακτική φόρμα και με έξτρα σύμμαχο την καλή παράδοση είναι δίκαιο φαβορί.
Συνέχεια με Γαλλία και Παρί Σεν Ζερμέν – Λυών. Ντέρμπι κορυφής στο Σαμπιονά και η παρέα του Ιμπραΐμοβιτς είναι σε φουλ φόρμα και πολύ δύσκολα η Λυών, που αρέσκεται να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο θα δημιουργήσει προβλήματα στους Παριζιάνους.
Κλείνω την τριάδα με Ελλάδα, Δευτέρα βράδυ και ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ. Ματς με μπόλικο παρασκήνιο μιας και στο περυσινό πρωτάθλημα, η σωτηρία του ΠΑΣ πέρασε μέσα από την Τούμπα.

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΚΙΕΒΟ – ΡΟΜΑ                                 2
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΥΩΝ             1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ                   2

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
ΜΑΪΝΤΖ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ                 2
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΓΟΥΛΒΣ               Χ2
ΧΙΡΟΝΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ                    2

ΓΚΟΛ
ΚΠΡ – ΦΟΥΛΑΜ                     ΟΒΕΡ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ          ΟΒΕΡ
ΛΑΤΣΙΟ – ΙΝΤΕΡ                    ΟΒΕΡ

www.bet-chania.gr


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα