Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Η γωνιά του στοιχήματος

Καλημέρα σε όλους. Απουσιάσαμε μεσοβδόμαδα μιας και το κουπόνι ήταν για τους φυλακισμένους. Ματς κυπέλλου, σκόρπια ματς Ισπανίας και αποδόσεις απαράδεκτες ήταν το σκηνικό του κουπονιού. Νέο εορταστικό κουπόνι και…
Αρχή με Πρέμιερ Αγγλίας και Γουίγκαν – Αρσεναλ. Η πρόθεση του Αρσέν Βενγκέρ να παραιτηθεί κινητοποίησε άπαντες στο Λονδίνο και η Αρσεναλ έκανε επιβλητική εμφάνιση και νίκη με 5-2 στο Ρέντιγκ. Το διπλό για τους κανονιέρηδες άνοιξε στο 1.75, στο εξωτερικό.
Συνέχεια με Ισπανία και Μπιλμπάο – Σαραγόσα. Η “Αγαπημένη” μας Μπιλμπάο, μετά τον αποκλεισμό – σοκ στο κύπελλο Ισπανίας αντιμετωπίζει τη Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ και μπορεί και θέλει μόνο νίκη.
Κλείνω την τριάδα, με Πρέμιερ Αγγλίας και Γουέστ Μπρόμγουιτς – Νόργουιτς. Εξωπραγματική η πορεία της Νόργουιτς και είναι καιρός να σταματήσει το θετικό σερί της και η Μπρόμγουιτς του ανερχόμενου μάνατζερ Στηβ Κλαρκ είναι ο ιδανικός αντίπαλος.

ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ                        2
ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ                    1
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΓ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ        1
Πρώτο ματς, Γαλλία και Τουλούζ – Σοσό. Η Σοσό είναι από τα φαβορί για υποβιβασμό και η Τουλούζ χρειάζεται άμεσα τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Δεύτερο ματς, Τουρκία και Τράμπζονσπορ – Γαλατάσαραϊ. Η Γαλατά του Φατίχ Τερίμ απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους παρουσιάζει το καλό της πρόσωπο και επιπλέον, η απόδοση νίκης της είναι άκρως ικανοποιητική.
Τρίτο ματς, Ιταλία και Βερόνα – Γιούβε Στάμπια. Η Βερόνα έχει μείνει πίσω στη μάχη της κορυφής και της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία και πρέπει να κερδίσει στην ισχυρότατη έδρα της, την αξιόμαχη Γιούβε Στάμπια.

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΤΟΥΛΟΥΖ – ΣΟΣΟ                               1
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ     2
ΒΕΡΟΝΑ – ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ              1

Η Σάντερλαντ ήταν εξαιρετική μέσα στο Μάντσεστερ, έχει δυο συνεχόμενα καλά ματς και δείχνει να φορμαρίζεται. Λάθος αποδόσεις, αξίζει να δοκιμάσουμε ένα BET, στη νίκη της.
Λοριαν – Ρεμς, 1.50 – 3.75 – 7.50 είναι το σετ των αποδόσεων, στο εξωτερικό. Στο Σαμπιονά, οι διαφορες των ομάδων είναι πολύ μικρές, η Λοριάν δεν είναι μεγάλο μέγεθος και αξίζει το Χ2 της Ρεμς.
Λέστερ – Κάρντιφ, τα φαβορί για άνοδο στην Πρέμιερ Αγγλίας παρουσιάζονται αρκετά ισοδύναμα και μια μοιρασιά, δεν θα χαλάσει κανένα τους.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ          2
ΛΟΡΙΑΝ – ΡΕΜΣ                                      Χ2
ΛΕΣΤΕΡ – ΚΑΡΝΤΙΦ                                Χ

ΓΚΟΛ
ΛΙΛ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ                                   ΟΒΕΡ
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΕΒΙΑΝ ΤΟΝΟΝ ΓΚΑΛ     ΟΒΕΡ
ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΜΙΛΤΟΝ Κ ΝΤΟΝΣ      ΟΒΕΡ

Να σας υπενθυμίσω, το γνωστό μας πλέον, διαδικτυακό ραντεβού, στο bet-chania.gr, με όλα τα τελευταία νέα και τις πιο ψαγμένες επιλογές μας.

www.bet-chania.gr


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα