Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Βαρυχειμωνιά

Αθήνα
Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε χθες σε αρκετές περιοχές της χώρας η βαρυχειμωνιά, με τον υδράργυρο να κάνει… βουτιά.
Πρόβλημα στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας παρουσιάστηκε στις 8 χθες το πρωί και για περίπου δύο ώρες, όταν στο ύψος του Μαρτίνου «δίπλωσε» νταλίκα και χρειάστηκε η παρέμβαση γερανού για την απομάκρυνσή της. Όταν άνοιξε ο δρόμος, σε ορισμένα σημεία, με την παρέμβαση της Τροχαίας, σταματούσαν περιοδικά βαριά οχήματα στη δεξιά πλευρά του δρόμου, ώστε να ελευθερώνεται η πρόσβαση από τα Ι.Χ.
Όπως ενημέρωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της εταιρείας «Νέα Οδός», Γεράσιμος Μονοκρούσος, από τις 2 τα ξημερώματα, 50 εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες περιδιάβαιναν το τμήμα της εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Εκχιονιστικά μηχανήματα ήταν διάσπαρτα στο εθνικό οδικό δίκτυο, προκειμένου να διευκολύνουν τους οδηγούς από τα αλλεπάλληλα κύματα χιονόπτωσης, που έπλητταν την περιοχή.
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Λόγω του χιονιού κλειστά έμειναν τα σχολεία σε Διόνυσο, Πεντέλη και Νέα Πεντέλη, Καπανδρίτι, Κάλαμο, Μαλακάσα, Ερυθρές, Βίλια, δημοτική κοινότητα Φυλής, Πετρούπολη, Μάνδρα Αττικής, Ζεφύρι και Λιόσια.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα