Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Διαρρήξεις “μίνι – μάρκετ”

Στόχος έγιναν τις πρωινές ώρες χθες μίνι μάρκετ στην περιοχή της Αμπεριάς και του Αγίου Ιωάννη.
Αγνωστοι, αφού πέταξαν πέτρες στις τζαμαρίες των μίνι μάρκετ, μπήκαν σε αυτά και πήραν ό,τι χρήματα, μικροποσά και ψιλά κυρίως, που βρήκαν στις ταμειακές μηχανές. Μέσα σε διάστημα μιάμισης ώρας αναφέρθηκαν τρεις επιθέσεις στις οδούς Παπαναστασίου, Γιαμπουδάκη και Κνωσού.
«Το περιστατικό συνέβη στις 3.30 το πρωί. Κτύπησε ο συναγερμός με ενημέρωση στο κινητό τηλέφωνο. Εφτασα στο μαγαζί μου και βλέπω την τζαμαρία κατεβασμένη. Είχαν πάρει μια πέτρα από το παρτέρι και την είχαν πετάξει στην τζαμαρία», μας είπε ο ιδιοκτήτης φρουταρίας, στην οδό Παπαναστασίου, κ. Νικητάκης. Οι δράστες αναζήτησαν χρήματα που δεν βρήκαν στην ταμειακή μηχανή και έφυγαν τρέχοντας χωρίς να εντοπιστούν.
Είναι η τρίτη φορά που πέφτει το συγκεκριμένο κατάστημα θύμα διάρρηξης, ενώ οι άλλες δύο φορές ήταν πολύ παλιά.
«Φεύγοντας από το μαγαζί μου λίγο πριν τις 5 είδα δύο πιτσιρικάδες σε σκαλιά σπιτιού κοντά στο γυμναστήριο στην οδό Κνωσού, κοντά στη δεξαμενή του Αγίου Ιωάννη. Μου φάνηκαν ύποπτοι, αλλά ήταν τόσο πιτσιρικάδες που λέω αποκλείεται να έχουν να κάνουν με τις κλεψιές. Λίγο μετά μαθαίνω ότι σε αυτό το σημείο έσπασαν και άλλο μίνι μάρκετ και σκέφθηκα αμέσως τους πιτσιρικάδες», επεσήμανε ο κ. Νικητάκης.

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ
Στις 5 π.μ. άγνωστοι, προφανώς οι ίδιοι που επιχείρησαν νωρίτερα στην οδό Παπαναστασίου με τον ίδιο τρόπο, πετώντας δηλαδή πέτρα στα τζάμια, μπήκαν σε μίνι μάρκετ στην οδό Γιαμπουδάκη, στο ύψος της δεξαμενής του Αγίου Ιωάννη.
Οπως είπε στα ´Χ.Ν.´ ο κ.  Κώστας Φραγκιουδάκης «στις 5 το πρωί κτύπησε ο συναγερμός στο σπίτι μου. Οι δράστες είχαν πετάξει στο κάτω τζάμι της πόρτας μια μεγάλη πέτρα, ποταμόπετρα. Δεν ξέρω πού τη βρήκαν πραγματικά τόσο μεγάλη πέτρα. Μέσα σε 3 λεπτά ήρθαμε και δεν βρήκαμε κανένα. Η ταμειακή ήταν πεσμένη κάτω, είχαν πάρει κάτι ψιλά που είχα αφήσει και το συρτάρι το οποίο βρήκαμε πεταμένο λίγο πιο κάτω».
Σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτασε και η Αστυνομία, στην οποία έδωσε κατάθεση ο κ. Φραγκιουδάκης. Στο κατάστημα πρόσφατα είχε γίνει προσπάθεια διάρρηξης με πέταγμα τούβλου στην τζαμαρία του, αλλά και επιχειρήθηκε και άνοιγμα της πόρτας με μεταλλικό αντικείμενο.
Επίσης, αναφέρθηκε και προσπάθεια σπασίματος τζαμαρίας μίνι μάρκετ στην ίδια περιοχή, τις ίδιες ώρες, χωρίς αποτέλεσμα όμως.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα