Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

“Γεύσεις Κρήτης” στο παλιό λιμάνι

Το παλιό λιμάνι των Χανίων επισκέπτονται οι ´Γεύσεις Κρήτης´ στο 15ο τους επεισόδιο. Η προσπάθεια προβολής παραδοσιακών κρητικών συνταγών μέσα από τη διαδικτυακή τηλεόραση των ´Χ.Ν.´, έχει ´αγκαλιαστεί´ από επισκέπτες της ιστοσελίδας μας από πολλές περιοχές του κόσμου, οι οποίοι αναζητούν άρωμα… παράδοσης και κρητικής κουζίνας.
Από τα μέσα Δεκεμβρίου του 2012 που αναρτήσαμε το πρώτο μας επεισόδιο με επίσκεψή μας στα Τεμένια Σελίνου στο νοικοκυριό της οικογένειας του Προκόπη Μαρκετάκη, φτάσαμε αισίως τα 16 επεισόδια ενώ οι Γιάννης Κάκανος και Μανώλης Μαρκαντωνάκης συνεχίζουν τις βιντεοσκοπήσεις.
Στο νέο επεισόδιο που θα αναρτηθεί σήμερα στην ιστοσελίδα των ´Χ.Ν´ (www.haniotika-nea.gr), συναντάμε τη νοικοκυρά Φωτεινή Περβολιανάκη μέσα στα Χανιά, στο παλιό λιμάνι. Μας μαγειρεύει χταπόδι   με κοφτό μακαρονάκι, ενώ σε επόμενα επεισόδια θα μας παρουσιάσει καλιτσούνια, κουλούρες, κουλουράκια για το Πάσχα αλλά και βαμμένα με παραδοσιακό τρόπο αυγά χωρίς χρώμα εμπορίου, με τη χρήση φλοιών από κρεμμύδια!


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα