Πλησιάζοντας στο Πάσχα οι ´Γεύσεις Κρήτης´ στο 18ο επεισόδιο κάνουν αναφορά σε παραδοσιακά πασχαλιάτικα έθιμα. Στο παλιό λιμάνι των Χανίων η Φωτεινή Περβολιανάκη μας ετοιμάζει όλα όσα χρειάζεται ένα πασχαλινό τραπέζι. Καλιτσούνια, κουλούρες, κουλουράκια, αλλά και αβγά βαμμένα με φυσικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τον φλοιό από κρεμμύδια. Συνεχίζοντας την παρουσίαση Κρητικών, συνταγών το νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής των ´Χ.Ν.´ θα είναι διαθέσιμο από σήμερα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, www.haniotika-nea.gr