Πλησιάζοντας στο Πάσχα οι ´Γεύσεις Κρήτης´ στο 18ο επεισόδιο κάνουν αναφορά σε παραδοσιακά πασχαλιάτικα έθιμα. Στο παλιό λιμάνι των Χανίων η Φωτεινή Περβολιανάκη μας ετοιμάζει όλα όσα χρειάζεται ένα πασχαλινό τραπέζι. Καλιτσούνια, κουλούρες, κουλουράκια, αλλά και αβγά βαμμένα με φυσικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τον φλοιό από κρεμμύδια. Συνεχίζοντας την παρουσίαση Κρητικών, συνταγών το νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής των ´Χ.Ν.´ θα είναι διαθέσιμο από σήμερα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, www.haniotika-nea.gr
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.