Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέες δεσμεύσεις για τον κόμβο Καλυβών

Νέες δεσμεύσεις ότι από σήμερα τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ θα κάνουν στάση στον παρακαμπτήριο δρόμο του κόμβου  των Καλυβών έδωσε χθες ο Συγκοινωνιακός Φορέας σε κατοίκους της περιοχής σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Χανίων.

Πάντως από πλευράς των Φορέων των Καλυβών υπήρξε και αυτή τη φορά δυσπιστία, αφού πολλές φορές στο παρελθόν έχουν ακούσει ανάλογες δεσμεύσεις. Την ίδια στιγμή, όμως, πολλά λεωφορεία, με ευθύνη των οδηγών τους, δεν κάνουν καθόλου στάση στο συγκεκριμένο σημείο, αφήνοντας τους επιβάτες σε στάσεις πριν ή και μετά τον κόμβο!
«Κοινός στόχος όλων είναι να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι και οι δημότες της περιοχής. Πιστεύω ότι συμφωνήσαμε στο να σταματάνε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ στον παρακαμπτήριο δρόμο του κόμβου των Καλυβών εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αποκορώνου, κ. Πέτρος Βαγιωνάκης, που συμμετείχε στη σύσκεψη μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Νικολούδη, δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, περιφερειακούς συμβούλους του Αποκορώνου.
«Ηρθαμε στον κ. αντιπεριφερειάρχη για μία συνάντηση ώστε να βρεθεί μία λύση στο θέμα. Παραμένω δύσπιστος, αλλά, όταν υπάρχει καλή πρόθεση από τους Φορείς και ακουστεί η κοινωνία, μπορούν να υπάρξουν λύσεις. Από όλους έχει δοθεί δέσμευση ότι οι παρακαμπτήριοι δρόμοι θα χρησιμοποιούνται. Το πώς και το γιατί είναι θέμα των υπευθύνων. Εμείς περιμένουμε από το πρωί της Παρασκευής το ΚΤΕΛ να κάνει αυτό που δεσμεύτηκε, να κάνουν στάση τα λεωφορεία του στον παρακαμπτήριο, ώστε οι επιβάτες να αποβιβάζονται και να επιβιβάζονται με ασφάλεια», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών των Καλυβών κ. Παντελής Ματζοράκης.
Ο ίδιος τόνισε ότι το σταμάτημα ή όχι του λεωφορείου επαφίεται στον κάθε οδηγό μέχρι και σήμερα. «Κάποιοι οδηγοί που έχουν συνείδηση σταματάνε στον παρακαμπτήριο και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν σταματάνε καθόλου. Αυτό είναι θέμα του ΚΤΕΛ να το λύσει. Ελπίζω να εισακουστεί ο εκπρόσωπος του ΚΤΕΛ κ. Τσουπάκης που κάνει μία σοβαρή προσπάθεια και είναι αξιόλογος άνθρωπος», κατέληξε.
Από τη μεριά του ο αντιπεριφερειάρχης, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, δήλωσε την πίστη του ότι με την καλή θέληση όλων των εμπλεκομένων το πρόβλημα θα λυθεί.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα