Με αρώματα της Κρητικής υπαίθρου ´γεμίζει´ το νέο επεισόδιο της εκπομπής ´Γεύσεις Κρήτης´ στη διαδικτυακή τηλεόραση των ´Χ.Ν.´.
Η νοικοκυρά Μαρία Κόρδα μας παρουσιάζει μια παραδοσιακή μαγειρική συνταγή της Κρήτης, κοτόπουλο στο φούρνο με δενδρολίβανο, ρίγανη και θυμάρι. Η συνέχεια επί της οθόνης στο www.haniotika-nea.gr .
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.