16.4 C
Chania
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Δολοφονική επίθεση ανιματέρ σε παιδί τουριστών στο Ηράκλειο

web only
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονική επίθεση 20χρονου Ολλανδού ανιματέρ ξενοδοχείου στην Ανισσαρά Χερσονήσου σε 12χρονο παιδί Ρώσων τουριστών. Ο 20χρονος μαχαίρωσε 20 φορές το παιδί που μεταφέρθηεκ με C-130 στην Αθήνα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Πριν από λίγο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση η Αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 20χρονο για  απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το βραδυ η 37χρονη μητέρα του παιδιού ενημέρωσε τηλεφωνικά το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου για την εξαφάνιση του 12χρονου γιού της, από τον χώρο του ξενοδοχείου. Άμεσα αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, μετέβησαν στο σημείο για αναζητήσεις και περίπου στις  2 χθες τα ξημερώματα εντόπισαν τον ανήλικο, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων του ξενοδοχείου. Ο ανήλικος έφερε πολλαπλά τραύματα στο σώμα του, από αιχμηρό αντικείμενο και διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο.
Προηγουμένως κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων είχε εντοπιστεί επίσης ένας 20χρονος υπήκοος Ολλανδίας, ο οποίος έφερε ένα φορητό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την προέλευση τους .
Ο 20χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως διασκεδαστής (ανιματέρ) στο ίδιο ξενοδοχείο, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και από την προανάκριση που διενεργήθηκε, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι είχε αφαιρέσει, το προηγούμενο βράδυ από το χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, τον φορητό υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο, που ανήκαν στον 12χρονο. Επιπλέον προέκυψε ότι στη συνέχεια, όταν ο 12χρονος εντόπισε τον 20χρονο κοντά στο ξενοδοχείο να κρατάει τα αφαιρεθέντα αντικείμενα του, αυτός τον οδήγησε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου και με τη χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισε σοβαρά, εγκαταλείποντας τον. Στο πλαισιο της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι, με το οποίο ο 20χρονος τραυμάτισε τον 12χρονο, ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του 12χρονου.
Σήμερα το πρωί οργανώθηκε αεροδιακομιδή και ο ανήλικος αλλοδαπός, με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, διακομίστηκε στην Αθήνα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα