Ενα απλό και νόστιμο φαγητό όπως το έφτιαχναν οι παλιές νοικοκυρές στα χωριά συνεχίζει να μαγειρεύει η κα Γεωργία Μαρακάκη στο Βουλγάρω. Βραστά χόρτα, βλίτα, κομμένα από τον κήπο της με ακαθάριστες πατάτες μαγειρευμένα στα ξύλα στην αυλή του σπιτιού της. «Με αυτό το φαγητό», μας είπε «και τα καλλιτσούνια στο σάτσι, αναδείχθηκα ως επαγγελματίας από τον πρώτο χρόνο μάλιστα που άνοιξα στο χωριό ταβέρνα και ήμουν μόνη σε όλη την περιοχή. Από τότε πέρασαν 23 χρόνια και οι φωτογραφίες που μου έχουν στείλει πελάτες μας από διάφορες χώρες του κόσμου να μαγειρεύω, όπως σήμερα, κοσμούν δεκάδες φωτογραφικά άλμπουμ?», υπογράμμισε η έμπειρη μαγείρισσα.
Η συνέχεια σήμερα στην διαδικτυακή εκπομπή ´Γεύσεις Κρήτης” στην ιστοσελίδα των Χανιώτικων νέων www.haniotika-nea.gr.