Ενα φαγητό ´ψαράδων´ παρουσιάζουν σήμερα οι ´Γεύσεις Κρήτης´ μέσα από τη διαδικτυακή τηλεόραση των ´Χανιώτικων νέων´.
Μακαρονάδα του ψαρά ή μακαρονάδα με θαλασσινά, που μας μαγείρεψε ο Νίκος Κατζάκης, ένας πολύτεκνος νοικοκύρης που είναι ταυτόχρονα ψαράς, ταβερνιάρης, κτηνοτρόφος και γεωργός στην παραλία Νεραντζιά της Ραβδούχας Κισάμου.
Το νέο επεισόδιο, όπως και όλα τα προηγούμενα, θα είναι από σήμερα αναρτημένο στην ιστοσελίδα των ´Χανιώτικων νέων´ (www.haniotika-nea.gr).
Υπενθυμίζεται ότι οι ´Γεύσεις Κρήτης´ αναζητούν παραδοσιακές συνταγές σε όλες τις περιοχές του Νομού Χανίων και όσοι ενδιαφέρονται να προβάλουν τις δικές τους συνταγές μπορούν να επικοινωνούν με την εφημερίδα.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.