Στον οικισμό της Χρυσοσκαλίτισσας των Εννιά Χωριών Κισάμου βρίσκονται οι ´Γεύσεις Κρήτης´ σε αυτό το επεισόδιο.
Εκεί συναντάμε τον συνταξιούχο δάσκαλο, συγγραφέα και πρώην πρόεδρο του Συλλόγου των Εννιαχωριανών κ. Εμμανουήλ Κογχυλάκη, ο οποίος μας μαγείρεψε ένα θαλασσινό φαγητό -λόγω της νηστήσιμης περιόδου που διανύουμε- με κοχύλους ή σαλιγκάρια που ο ίδιος μάζεψε από τη βραχώδη ακτή της θαλάσσιας περιοχής της Χρυσοσκαλίτισσας, βάζοντάς τα στο τσουκάλι με πατάτες.
Η συνέχεια επί της οθόνης στο www.haniotika-nea.gr
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.