Περίπου 15.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά για την Προκήρυξη 2Κ/2014 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας 149 θέσεων τακτικού προσωπικού στο υπουργείο Οικονομικών, από υποψηφίους των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αρχή, υποβλήθηκαν:
• 6.403 αιτήσεις για την κατηγορία Π.Ε.
•1.563 αιτήσεις για την κατηγορία Τ.Ε.
• 6.695 αιτήσεις για την κατηγορία Δ.Ε.
Εξάλλου, από το ΑΣΕΠ ανακοινώθηκε, ότι εκδόθηκε η 1ΓΛ/2014 Πρόσκληση, για την πλήρωση 60 θέσεων του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής/ΓΛΚ, στο υπουργείο Οικονομικών, με προσωπικό που περιλαμβάνεται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από την ανεξάρτητη Αρχή και που δεν έχουν διοριστεί, σύμφωνα με το άρθρο 186 του Ν. 4261/2014.
Όπως επισημαίνεται, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 21 Ιουλίου 2014, ημέρα Δευτέρα.
Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4, στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΑΣΕΠ
Αίτηση για την Πρόσκληση: 1ΓΛ/2014
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.