Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Σερφαρίσματα

Με ό,τι σας βρίσκεται!
www.supercook.com
Θεωρείται ένα από τα καλύτερα sites της χρονιάς. Και είναι σίγουρο πως θα σας λύσει τα χέρια. Τι κάνει; Πολύ απλά, του λέτε τι έχετε στο ψυγείο σας και εκείνο σας απαντάει σε ένα από τα σοβαρότερα και πιο δισεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ένα νοικοκυριό: το αμείλικτο ερώτημα “τι θα φάμε σήμερα”. Και μάλιστα με τρόπο αποτελεσματικό και γρήγορο. Εσείς κοιτάτε τα ράφια σας, τσεκάρετε τα υλικά που σας βρίσκονται, και το site σας προτείνει αμέσως συνταγή στα μέτρα σας. Φαίνεται απλό, αλλά είναι ιδιοφυές. Και πάνω απ’ όλα, δίνει λύσεις! Δοκιμάστε το.

σερφαρισματα 2Εκτυπώστε… φιλικά!
www.printfriendly.com
Για τις περιπτώσεις που θέλετε να εκτυπώσετε σελίδες από το ίντερνετ, χωρίς όμως να συμπεριλάβετε στις εκτυπώσεις σας και όλα τα περιττά που σας προκύπτουν στην σελίδα (διαφημίσεις, κείμενα άλλα που δεν σας ενδιαφέρουν, πιθανώς και φωτογραφίες που δεν θέλετε να εκτυπωθούν) τότε αυτό το site θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος. Εδώ μπορείτε να απομονώσετε μόνο κάθετι που πραγματικά σας ενδιαφέρει και να τυπώσετε μόνο αυτό. Πράγμα που σημαίνει, λιγότερα έξοδα σε μελάνια και χαρτί, συν το ότι προστατεύετε το περιβάλλον και δεν προκαλείτε στοίβες άχρηστα τυπωμένα χαρτιά.

σερφαρισματα 3Γενικά ή μεμονωμένα;
http://downforeveryoneorjustme.com
Ιδού ένα ερώτημα που βασανίζει πολύ κόσμο όταν επιχειρεί να “μπει” σε κάποιο site αλλά δεν μπορεί επειδή φαίνεται πως ο ιστότοπος έχει “πέσει”. Αν θέλετε να ξέρετε αν όντως το εν λόγω site είναι “κάτω” ή αν μόνο ο δικός σας υπολογιστής έχει πρόβλημα, τότε κάντε το εξής απλό: μπείτε εδώ και κάντε copy paste τη διεύθυνση που μοιάζει να μη λειτουργεί. Αμέσως θα έχετε απάντηση στο αν το πρόβλημα είναι μόνο σε σας, ή αν πρόκειται για γενικό πρόβλημα του site.
Την επόμενη φορά λοιπόν που κάποιο site δεν “ανοίγει” στους υπολογιστές σας, μην προβληματιστείτε. Κάντε κλικ εδώ και μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα