Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

1922 – 2022

«H Eλλάς διά λόγους σπουδαίους, διά λόγους αποβλέποντες εις την ιδίαν αυτής γαλήνην, έχει την υποχρεώσιν να διαχειμάσει οίκαδε» έγραφε ο Τύπος της εποχής τον Αύγουστο του 1922.

Αυτό το καλοκαίρι του 2022 οι Ελληνες αξιολογούν προσεκτικά τις επιλογές της Τουρκίας του Ερντογάν, αναρωτιούνται, αλλά στο τέλος της ημέρας ξέρουν ότι ένα “θερμό επεισόδιο” ένα σκηνικό έντασης δεν συμφέρει κανέναν, παρά μόνο το κόμμα του Ερντογάν και τον ακροδεξιό του έταιρο, αφού οι δημοσκοπήσεις δείχνουν κυβερνητική αλλαγή στην Τουρκία.

Και η Ελλάδα, όμως, (παρότι χώρα ευρωπαϊκή) δοκιμάζεται εδώ και τρία χρόνια από πολλαπλές κρίσεις με αποκορύφωμα τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Σαφέστατα και οι Έλληνες περιμένουν πολλά από την αύξηση του τουριστικού ρεύματος, οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη να δουλέψουν οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη να εργαστούν.

Ας μην “τσιμπήσουμε” στην προβοκάτσια του Ερντογάν.

Η Τουρκία δεν μπορεί να αντέξει δύο ταυτόχρονα μέτωπα – ένα στην Συρία και άλλο ένα στο Αιγαίο πέλαγος.

Κάποιος πρέπει να τα χρηματοδοτήσει αυτά.

Να μην μπει η Ελλάδα στα αδιέξοδα του Ερντογάν.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Αξιότιμε κύριε, δεν νομίζω ότι υπάρχει εχέφρων πολίτης που θα διαφωνήσει με την τελευταία πρόταση σας.Πρίν φτάσουμε εκεί η πατρίδα μας οφείλει να έχει κάνει τα “μαθήματα” της :1)Συνέχιση της διεθνοποίησης των θεμάτων ώστε η Τουρκία σε κάθε βήμα της στο διεθνές “μεϊντάνι” να βρίσκει τα “άπλυτα” της σε κοινή θέα.2)Υψηλού επιπέδου αποτρεπτική ισχύ που να απαγορεύει κάθε σκέψη για “χορούς των δερβίσηδων”.3) Ανάπτυξη όλων των δυνατών συμμαχιών κοινών συμερόντων.4) Ισχυρό Εθνικό Μέτωπο.Τούτων δοθέντων μπορούμε να πάμε για μπάνιο και να απολαύσουμε την υπέροχη χώρα μας που με πολλές θυσίες και αίμα μας παρέδωσαν ελεύθερη οι παππούδες μας……Με εκτίμηση

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα