Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

1968: Η έκδοσις μας

Με αφορμή τη συμπλήρωση 55 χρόνων από την έκδοση της εφημερίδας, σήμερα μέσα από τη στήλη μας αναδημοσιεύουμε ένα μικρό άρθρο που αφορά τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του εντύπου μας και το οποίο δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 1968.

Διαβάζουμε σχετικά «Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ μας συμπληρώνει ήδη ένα μήνα ζωής ως όργανον ενημερώσεως της κοινής γνώμης είς τον τομέα των ειδήσεων και των πληροφοριών επί της δημοσίας ζωής.

ΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝ ότι έπετέλεσε έργον γόνιμον και είμεθα ικανοποιημένοι από την ανταπόκρισιν του αναγνωστικού μας κοινού είς την προσπάθειαν μας αυτήν.
ΒΕΒΑΙΩΣ υπάρχουν ακόμη τεχνικαί και άλλαι ελλείψεις αλλά φιλοδοξία μας παραμένει η συνεχής ποιοτική βελτίωσις και εμφάνισις του φύλλου μας.

ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ μας βασική θα παραμένη πάντοτε ή προβολή τοπικών ζητημάτων και άλλων γεγονότων της καθημερινής ζωής της πόλεως και της υπαίθρου διότι άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός της εκδόσεως μας σαν επαρχιακής εφημερίδος.

ΠΑΝΤΩΣ είναι συγκινητικόν το ενδιαφέρον των αναγνωστών και φίλων μας που επιδοκιμάζουν την προσπάθειαν μας και ενισχύουν αυτήν είς τα πρώτα της βήματα. Τούτο άλλωστε αποτελεί εγγύησιν της επιτυχίας μας».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα