Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

1973: Η Βουγιουκλάκη και ο Παπαµιχαήλ µε την ‘‘θεατρίνα’’ στην πόλη µας

Για την… κάθοδο των Αλίκης Βουγιουκλάκη και ∆ηµήτρη Παπαµιχαήλ στα Χανιά διαβάζουµε στο φύλλο της εφηµερίδας της 29ης Ιουνίου 1973.
Αναφέρει σχετικά το ρεπορτάζ της εποχής «οι δύο δηµοφιλείς θιασάρχαι Αλίκη Βουγιουκλάκη, ∆ηµήτρης Παπαµιχαήλ που πραγµατοποιησαν ἐφέτος µια θριαµβευτική ἐπιτυχία µε την κωµωδία του Σµερσετ ‘‘Η ΘΕΑΤΡΙΝΑ’’ στο Θέατρο ΑΛΙΚΗ των Αθηνῶν ἐπιχειρούν µια σύντοµη καλλιτεχνική περιοδεία µε την µεγάλη τους επιτυχία τη ‘‘ΘΕΑΤΡΙΝΑ’’ µε τον ίδιο θίασο των Αθηνών και των σκηνικό διάκοσµο της Αθηναϊκῆς παραστάσεως.
Το µεγάλο αὐτὸ καλλιτεχνικό γεγονός από την προσεχή Τρίτη Τετάρτη και Πέµπτη στον Kιν/τρον ΑΠΟΛΛΩΝ την Τρίτη βραδυνή παράστασις, ώρα 10 µ.µ. και την Τετάρτη και Πέµπτη απογευµατινή ώρα 7.00 µ.µ. και βραδυνή 10 µ.µ. οπότε η Αλίκη και ο ∆ηµήτρης µαζύ µε τους εκλεκτούς συνεργάτες θα παρουσιάσουν την µεγαλύτερη θεατρική επιτυχία των Αθηνῶν την ‘‘ΘΕΑΤΡΙΝΑ’’.
Μαζί τους πρωταγωνιστούν Ο Νίκος Γαλανός, Μάκης Παννώριος, Γιάννης Ξανθογιώργος, Βασίλης Γεωργιάδης, Κική Γρηγορίου, Ελπίδα Μπραουδάκη, Ρένα Παγκράτη, Νικήτας Αστρινάκης και η Αφροδίτη Γρηγοριά.
Εισιτήρια προπωλούνται εἰς τὸν Κιν/τρον Απόλλωνα».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα