Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

1973: Καταθέσατε εγκαίρως την εορταστικήν αλληλογραφίαν σας

Αρχές του Δεκέμβρη 1973 και στο φύλλο της 5ης Δεκεμβρίου διαβάζουμε για την εορταστική αλληλογραφία της περιοχής.
«Τεράστια προβλέπεται και δι’ εφέτος η άυξησις του όγκου τής Ταχυδρομικής κινήσεως και ειδικώτερον της εορταστικής αλληλογραφίας και των ταχυδρομικών δεμάτων.
Διά να περιωρισθούν είς το ελάχιστον αί φυσικαί είς τάς περιπτώσεις αυτάς καθυστερήσεις, ο ΕΛΤΑ λαμβάνει και εφέτος όπως και κάθε χρόνο ειδικά μέτρα.
Στην προσπάθειά του αυτή να διαβιβάση εγκαίρως τις ευχές των Χριστουγέννων και του Νέου έτους, ο ΕΛΤΑ επικαλείται και τη συμπαράστασιν του Κοινού, η οποία θα πρέπει να εκδηλωθή διά της εγκαίρου ταχυδρομήσεως των Ταχυδρομικών αντικειμένων.
Ειδικώτερον το Κοινόν παρακαλείται θερμώς όπως καταθέση μέχρι της 10ης Δεκεμβρίου την εορταστικήν αλληλογραφίαν και τα αεροπορικά δέματα προορισμού εξωτερικού πρός διευκόλυνσιν και των ξένων Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, αι οποία αντιμετωπίζουν τας ίδιας δυσχέριας. Επίσης, τα προοριζόμενα διά το εσωτερικόν δέματα δύνανται να ταχυδρομηθούν 10 ημέρας πρό των εορτών.
Διά την καλυτέραν και ανετωτέραν, εξυπηρέτησιν του Κοινού των πόλεων Αθηνών και Θεσσαλονίκης είναι δυνατόν η αλληλογραφία και τα δέματα να κατατίθενται είς το Ταχυδρομείον της περιοχής των».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα