Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

1975: Ένας 13χρονος ο οποίος «Ξεκίνησε για το γήπεδο και βρέθηκε… στα Χανιά»

Την… περιπέτεια του -τότε- 13χρονου Μιχαλάκη διαβάζουµε στο φύλλο της εφηµερίδας της 2ας Φεβρουαρίου 1975.

Όπως πληροφορούµαστε στο σχετικό ρεπορτάζ µε τίτλο «Ξεκίνησε για το γήπεδο και βρέθηκε… στα Χανιά», ο µικρός Μιχάλης ετών 13 ξεκίνησε από το Ψυχικό για το γήπεδο της Καλλιθέας όπως είπε στους γονείς του. Ωστόσο όπως αναφέρει συντάκτης του άρθρου «του άρεσαν όµως τα ταξίδια και έτσι αντί για το γήπεδο βρέθηκε µέσα στο ”Ρέθυµνο” να ταξιδεύη για τα… Χανιά».
Σύµφωνα µε το ρεπορτάζ «την Παρασκευή το πρωί ο µικρός Μιχαλάκης χάζευε στο λιµάνι της Σούδας. Κίνησε την περιέργεια του Υπολιµενάρχου Χανίων η παράξενη µοναχική παρουσία του µικρού µε αποτέλεσµα να πάη κοντά του και να τον ρωτήση από πού είναι και τι ζητάει µόνος τόσο πρωί στην Σούδα».
«Ο µικρός Μιχαλάκης είπε… την µικρή του ιστορία και σε λίγο ο υπολιµενάρχης έπαιρνε τηλέφωνο την κα. …, η οποία σηµειωτέον, είχε αναφέρει την εξαφάνισή στην Αστυνοµία, για να της πη ότι ο γιος της είναι καλά στα Χανιά» αναφέρει στην συνέχεια το ρεπορτάζ. Οσον αφορά το τέλος της περιπέτειας του 13χρονου πληροφορούµαστε ότι «Τελικά ο Μιχαλάκης την Παρασκευή το βράδυ επέστρεψε (µερίµνη του Λιµεναρχείου Χανίων) µε το ”Ρέθυµνο” στην Αθήνα κοντά στους γονείς του.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα