Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

1975: Ο αρμόδιος υφυπουργός ενημερώθηκε για τα αθλητικά θέματα των Χανίων

Αύγουστος του 1975 και όπως διαβάζουμε στο φύλλο της 24ης /8 εκείνου του έτους, ο δήμαρχος Χανίων Αντώνης Μαρής και ο βουλευτής Χανίων Σταύρος Παπαδόπετρος συναντώνται με τον Αχ. Καραμανλή, αρμόδιο επί θεμάτων αθλητισμού εκείνη την επόχη για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου Χανίων και για την προοπτική ιδρύσης νέου σταδίου στα Χανιά!

Οπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εποχής «Ο ευρισκόμενος στην Αθήνα Δήμαρχος κ. Α. Μαρής συνοδευόμενος από τον βουλευτή Χανίων κ. Στ. Παπαδόπετρο, επεσκέφθη τον υφυπουργό Προεδρίας κ. Αχ. Καραμανλή, αρμόδιο επί θεμάτων αθλητισμού και συνεζήτησε μετ’ αυτού διάφορα θέματα σχετιζόμενα με τον αθλητισμό Χανίων.

Συγκεκριμένως ο κ. Δήμαρχος εζήτησε από τον κ. Αχ. Καραμανλή την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών Σωματείων Χανίων την οποίαν ούτος και υπεσχέθη.

Επίσης οι κκ. Μαρής και Παπαδόπετρος συνεζήτησαν μετά του κ. Α. Καραμανλή θέματα σχετικά με την λειτουργία του κολυμβητηρίου των Χανίων καθώς και το θέμα της ιδρύσεως νέου Σταδίου στα Χανιά.

Εξάλλου οι κ.κ. Μαρής και Παπαδόπετρος επεσκέφθησαν το υπουργείον Κοιν. Υπηρεσιών και συνεζήτησαν μετά των αρμοδίων παραγόντων αυτού το θέμα της επεκτάσεως του Κρατικού Νοσοκομείου Χανίων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα