Για τις σωστές ώρες… αγοράς του ψωμιού από τους καταναλωτές μέσω σύστασης των σωματείων αρτοποιών διαβάζουμε στο φύλλο της 16ης Ιουλίου 1975.
Αναφέρει το ρεπορτάζ της εποχής «τα σωματεία των αρτοποιών συνιστούν πρός το καταναλωτικό κοινό να προμηθεύεται την αναγκαίουσα ποσότητα ψωμιού ως εξής:
• Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη από 7 π.μ. έως 3 μ.μ.
• Κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο από 7 π.μ. έως 2.30 μ.μ. και από 5.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ.
• Κάθε Σάββατο ή παραμονή αργίας των αρτοποιείων το κοινό πρέπει να προμηθεύεται ψωμί 2 ημερών διότι την ημέρα της Κυριακής ή της αργίας απαγορεύεται αυστηρά η παραγωγή ψωμιού λόγω της υποχρεωτικής αναπαύσεως του εργατοϋπαλληλικού προσωπικού»