Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

1976: Ταχυδρομήσετε έγκαιρα την εορταστική αλληλογραφία

Μπορεί πλέον να έχουμε στη διάθεσή μας τα τηλέφωνα (κινητά και σταθερά) και όλα τα καλά του διαδικτύου όσον αφορά την επικοινωνία, ωστόσο πριν από 45 χρόνια οι ανταλλαγή ευχών με ανθρώπους που ζούσαν σε άλλες περιοχές γινόταν με το ταχυδρομείο.
Για τον λόγο αυτό, όπως διαβάζουμε στο φύλλο της 2ας Δεκεμβρίου 1976 τα Ελληνικά Ταχυδρομεία απευθύνουν έκκληση προς το κοινό ώστε να ταχυδρομήσουν έγκαιρα την εορταστική αλληλογραφία.
Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εποχής «Ο Οργανισμός των Ελληνικών Ταχυδρομείων, επ’ ευκαιρία των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Ετους έλαβε όλα τα μέτρα για την καλλίτερη δυνατή εξυπηρέτηση του Κοινού.
Επειδή, όπως είναι γνωστό ή ταχυδρομική κίνηση γενικά είναι πολύ ηυξημένη κατά τις μέρες αυτές, παρακαλείται το Κοινό και για τη δική του εξυπηρέτηση αλλά και για την διευκόλυνση του έργου του ΕΛΤΑ, να καταθέσει την εορταστική αλληλογραφία του, δέματα κλπ εγκαίρως και αν είναι δυνατόν μέχρι της 10ης Δεκεμβρίου.
Επίσης παρακαλείται το Κοινό να αποφεύγει να αναγράφη περισσότερες από 5 λέξεις στις κάρτες που θα προορίζονται για το εξωτερικό γιατί αλλοιώς οι κάρτες αυτές θα τιμολογούνται σαν επιστολές».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα