Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

1977: Επιτυχία του Α.Ο.Κύδων στη ποδηλασία

Σήμερα αναδημοσιεύουμε μέσα από την στήλη μας, μία είδηση από την αθλητική επικαιρότητα της εποχής. Συγκεκριμένα, θα μεταφερθούμε πίσω στον Απρίλιο του 1977 όπου διαβάζουμε για τις επιτυχίες του νεοσύστατου -τότε- ποδηλατικού τμήματος του Α.Ο. Κύδων.
Αναφέρει το ρεπορτάζ της εποχής αναλυτικά «μεγάλη επιτυχία σημείωσε το νεοσυσταθέν τμήμα ποδηλασίας του Α.Ο. Κύδωνος στους αγώνες που έγιναν στη Ρόδο για το τοπικό πρωτάθλημα νήσων. Κατέκτησε την δεύτερη θέση. Αναλυτικώτερα πήρε με τους Καριωτάκη Μάρκο 4η, Μυγιάκη Γεώργιο 5η, Τζανάκη Εμμανουήλ 6η, Μπακατσάκη Αναστάσιο 9η θέση επί συνόλου αρκετών αθλητών – ποδηλατών από πολλούς συλλόγους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι α) το τμήμα έχει δημιουργηθεί εδώ και 2 μήνες, β) ήταν η πρώτη επίσημη συμμετοχή του συλλόγου, γ) τα τεχνικά μέσα είναι πολύ λίγα προς το παρόν, πράγμα το οποίο αντιμετωπίσθηκε από τη Διοίκηση του Α.Ο. Κύδωνος μέ τον καλύτερο τρόπο, παρέχον τας στούς αθλητές του ότι ήταν δυνατόν.
Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ τόσο στη διοίκηση όσο και στους αθλητές – ποδηλάτες του Α.Ο. Κύδωνος γιά τα αποτελέσμα το όποιο επέτυχαν».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα