Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

1977: Φέρρυ-μπώτ θα πλευρίζη στο λιμάνι Καστελλίου

1η Μαρτίου 1977 και στο φύλλο της εφημερίδας εκείνης της ημέρας, διαβάζουμε για τις κινήσεις που γίνονταν προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η ακτοπλοϊκή διασύνδεση Κρήτης – Πελοποννήσου.
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ με τίτλο “Φέρρυ – μπώτ θα πλευρίζη στο λιμάνι Καστελλίου” «Ο κ. Νομάρχης Χανίων προήδρευσε χθές της συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, κατά την οποία εξετάσθηκαν διάφορα θέματα της αρμοδιότητός του». Οσον αφορά τα θέματα που συζητήθηκαν μας ενημερώνει ο συντάκτης του άρθρου «Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το θέμα του λιμένος Καβονησίου Κισάμου. Ο κ. Νομάρχης έδωσε σχετικές εντολές για την επίσπευση εργασιών, ώστε μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι να είναι δυνατόν το λιμάνι Καβονησίου να δέχεται και φέρρυ – μπώτ, για μεγαλύτερη εξυπηρέτηση της περιοχής της Κισάμου, από τουριστικής και εμπορικής απόψεως και της συνδέσεως Κρήτης – Πελοποννήσου».
Κλείνοντας το ρεπορτάζ γράφει ο συντάκτης του άρθρου «Από τη συζήτηση διαπιστώθηκε ότι σε χρονικό διάστημα 2-3 μηνών θα έχουν αποπερατωθεί οι απαραίτητες εργασίες ώστε να είναι δυνατή η πλεύριση και οχηματαγωγών πλοίων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα