Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

1977: Σχολή Εθελοντών Νοσοκόμων θα λειτουργήσει στα Χανιά

Για την έναρξη σχολής εθελοντών νοσοκόμων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στα Χανιά διαβάζουμε στο φύλλο της 22ας Δεκεμβρίου 1977.
Οπως διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ «Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τμήματος Χανίων, εν τη προσπάθεια του φανή χρήσιμος στο κοινό της πόλεως μας, θα δώση μία σειρά μαθημάτων υγειονολογικής εκπαιδεύσεως.
Για τον σκοπόν τούτον αφίχθη στην πόλη μας η διδασκούσα Αδελφή του Κεντρικού Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Ουρανία Νοστραδάκη, η οποία παράλληλα με την διδασκαλία των ως άνω μαθημάτων, θα αναλάβη και την λειτουργία της Σχολής Εθελοντών Αδελφών Νοσοκόμων.
Στην Σχολή θα διδάξουν διακεκριμένοι ιατροί των Χανίων καθώς και η διδάσκουσα αδελφή.
Τα μαθήματα της Σχολής ως και της Υγειονολογικής Εκπαιδεύσεως, παρέχονται τελείως δωρεάν και θα δίδονται τρεις φορές την εβδομάδα.
Παρακαλούνται τόσον οι επιθυμούσες κυρίες και δεσποινίδες να λάβουν το πτυχίον της εθελοντού αδελφής νοσοκόμου, όσον και οι ενδιαφερόμενες να παρακολουθήσουν την υγειον σειρά των 6 μαθημάτων, όπως προσέρχονται στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οδός Ελ. Βενιζέλου αρ. 126 (στάσις Μπάνια) κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες προς συμπλήρωση σχετικής αιτήσεως και διά πλείονας πληροφορίας»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα