Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

1978: Η Κρήτη αξιόλογο τουριστικό κέντρο για τους ξένους

Για το ενδιαφέρον από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες για την Κρήτη ως τουριστικό προορισμο διαβάζουμε στο φύλλο της 2ας Φεβρουαρίου 1978.
Αναφέρει σχετικά το ρεπορτάζ της εποχής «Η Ελλάδα και ειδικώτερα η Κρήτη εξελίσσονται σε ένα από τα πιο αξιόλογα τουριστικά κέντρα της Ευρώπης.
Την διαπίστωση αυτή έκαναν 140 Αυστριακοί ταξιδιωτικοί πράκτορες, πωλητές ταξιδίων και δημοσιογράφοι τουρισμού, που έφθασαν το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο με απ’ απευθείας πτήση από την Βιέννη, προσκεκλημένοι του Αυστριακού ταξιδιωτικού οργανισμού “ΙΤΑΣ”.

ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ
Την αισιοδοξία του για την εξέλιξη και τις ευνοϊκές προοπτικές αναπτύξεως του τουριστικού ρεύματος από την Αυστρία προς την Ελλάδα εξέφρασε ο διευθυντής του οργανισμού “ΙΤΑΣ” κ. Βαρβαρέσος κατά την διάρκεια συνεντευξεώς Τύπου που έδωσε την Κυριακή.
Ο κ. Βαρβαρέσος είπε ότι η αύξηση του αριθμού των Αυστριακών τουριστών πρός την χώρα μας δεν θα αφορά μόνο τα αεροπορικά ταξιδια αλλά και τα άλλα μέσα μεταφοράς.
Ανακοίνωσε δε, ότι σύντομα ο “ΙΤΑΣ” θα καθιερώσει απ’ ευθείας πτήσεις προς την Αθήνα και άλλα μέρη της Ελλάδος, που θα γίνονται κάθε εβδομάδα»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα