Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

1979: «Μις Κρήτη»

» Ειδήσεις από το παρελθόν, όπως παρουσιάστηκαν μέσα από τις σελίδες των «Χ.ν.»

15 Σεπτεμβρίου του 1979 και όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ της εποχής, τα Χανιά προετοιμάζονται για τη διεξαγωγή των καλλιστείων “Μις Κρήτη 1979”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εποχής «Μιά μέρα μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού ομορφιάς που θα γίνη στις 30 Σεπτεμβρίου σε μιά λαμπρή χοροεσπερίδα η οποία πιστεύεται ότι θα αποτελέσει το μεγάλο κοσμικό γεγονός της χρονιάς, το ενδιαφέρον το οποίο εκδηλώθηκε με πολλά τηλεφωνήματα στην γραμματεία του διαγωνισμού υπήρξε γενικό.

Πολλές υποψήφιες κοπέλλες πήραν τις πρώτες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής ενώ διάφορες επιχειρήσεις προσέφεραν ήδη αξιόλογα δώρα για τις νικήτριες.

Από αύριο θα δημοσιεύεται ο κατάλογος με τα δώρα αυτά και τις άλλες προσφορές.

Για την επιτυχία της εκδηλέωσεως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα καλλιστεία για την «MIS ΚΡΗΤΗ» να καθιερωθούν και στην πόλη μας.

Φέτος η ελανόδικος επιτροπή που θα κρίνει τις υποψήφιες θα συμπεριλαμβάνει προσωπικότητες του πνευματικού και καλλιτεχνικού κόσμου με πρόεδρο τον υπεύθυνο των καλλιστείων της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ» κ. Γεώργιο Πρεβελάκη.

Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος κοπέλλες από 16 έως 27 ετών οι οποίες αποδεδειγμένα διαμένουν στην Κρήτη. Η καταγωγή δεν θα έχει σημασία.

Και σήμερα στην σελίδα 3, δημοσιεύεται το Δελτίο συμμετοχής, το οποίο αφού συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενες θα το στείλουν στην Ταχυδρομική Θυρίδα 160 ενώ για περισσότερες πληροφορίες θα απευθύνωνται στο τηλέφωνο 286455 καθημερινά 12-2 μ.μ.

Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιες θα κάνουν δύο εμφανίσεις. Μία με βραδυνή τουαλέτα και μία με ολόσωμο μαγιώ. Τόσο οι τουαλέτες όσο και το μαγιώ θα είναι προσφορά γνωστής Μπουτίκ της πόλεως μας.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι η «MIS ΚΡΗΤΗ 1979» θα συμπεριληφθεί στην τελική Δωδεκάδα του διαγωνισμού για την ανάδειξη της «ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ 79» που θα γίνη στην Αθήνα τον προσεχή Μάρτιο με έξοδα τα οποία θα καλυφθούν από την γραμματεία του διαγωνισμού για την «MIS ΚΡΗΤΗ»»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα