Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Σερφαρίσματα

σερφαρίσματα 1Για γκατζετάκηδες και όχι μόνο
www.theverge.com

Καταρχάς είναι τεχνολογικό. Δηλαδή έχει σχεδόν όλα τα νέα για το τι συμβαίνει καθημερινά στον τομέα της τεχνολογίας, ποια είναι τα τελευταία γκάτζετ που “μαγειρεύονται”, ποιες εταιρείες “τρώγονται” μεταξύ τους και γιατί και πολλά πολλά ακόμα σχετικά και ενδιαφέροντα. Επιπλέον όμως υπάρχουν trends, κουτσομπολιά και ιστορίες που ανέβηκαν στον ιστό και έκαναν πολλά χιτς. Ετσι, δεν ενδιαφέρει μόνο τους απανταχού γκατζετάκηδες που -το πιθανότερο- θα το λατρέψουν, αλλά θα ιντριγκάρει και τους… κοινούς θνητούς, αφού από εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για το μέλλον των μηχανημάτων σας, να προετοιμαστείτε για όλα τα καινούργια που θα βγουν στην αγορά, αλλά και να περάσετε την ώρα σας διαβάζοντας ποιος είναι στα μαχαίρια με ποιον και γιατί, τι τεχνολογικές εκθέσεις “τρέχουν” ανά τον κόσμο και ένα σωρό άλλα. Δείτε το.

σερφαρίσματα 2Ξεχνάτε;
www.rememberthemilk.com

Καιρός να το απενοχοποιήσουμε. Ολοι ξεχνάμε. Οσο τυπικοί και μεθοδικοί και να είμαστε, κάποια στιγμή θα ξεχάσουμε. Ειδικά μετά από κάποια ηλικία, και όταν οι υποχρεώσεις τρέχουν, ξεχνάμε. Και τώρα που το απενοχοποιήσαμε, μπορούμε να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις. Η τεχνολογία έχει παραδόξως τρόπους για να μας… επαναφέρει σε τάξη και να μας θυμίζει όσα δεν πρέπει να ξεχνάμε. Αυτός ο ιστότοπος για παράδειγμα θα σας φανεί σωτήριος αφού οργανώνει τις δουλειές σας και σας τις υπενθυμίζει σε mail, κινητά, tablet, παντού. Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να φτιάχνετε κάθε τόσο μια λίστα με τις δουλειές σας και να προσθαφαιρείτε ανάλογα το τι κάνατε και το τι εκκρεμεί. Ετσι είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσετε κάτι. Εκτός και αν δεν θυμηθείτε να το σημειώσετε στην υπηρεσία… Το καλύτερο: η υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν! …

σερφαρίσματα 3Ανεξήγητα!
www.occultopedia.com

Λοιπόν αυτό τώρα είναι καθαρά για να “σκοτώσετε” το χρόνο σας και να γεμίσετε το κεφάλι σας με… τις άχρηστες πληροφορίες της ημέρας. Οσοι από εσάς έχετε περάσει τα πρώτα -άντα, θα θυμάστε σίγουρα την περιβόητη τηλεοπτική σειρά x-files με τον Μόλντερ και την Σκάλι να αναζητούν απαντήσεις σε… ανεξήγητα φαινόμενα. Εκείνα που έψαχναν οι δύο ήρωες, αναφέρονται σε αυτό το site. Και μάλιστα, όσο παράξενο και περίεργο να σας φαίνεται ολόκληρος ο “σκοτεινός” αυτός ιστότοπος είναι αφιερωμένος σε μυστήρια που αγαπάμε να ακούμε και διχάζουν όταν τα συζητάμε. Το site φιλοδοξεί να είναι μια e-”εγκυκλοπαίδεια” που επιχειρεί να ρίξει φως σε… ανεξήγητα και παράξενα περιστατικά, από το πώς φτιάχτηκαν οι πυραμίδες μέχρι το αν υπάρχουν εξωγήινοι. Αν τα μυστήρια σάς γοητεύουν, επιχειρείστε μια επίσκεψη και εδώ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα