Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Σερφ@ρίσματα

Απλές και εύκολες
www.simplyrecipes.com

Είναι απλές και εύκολες στην παρασκευή -τουλάχιστον αυτό μας βεβαιώνει το site- και όσοι αγαπούν τις κουζινικές… δημιουργίες, θα το αγαπήσουν στα σίγουρα. Πρόκειται για ένα -από τα εκατομμύρια- blog μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, που φιλοδοξεί να σας μάθει καινούργια πράγματα μέσα από εύκολες συνταγές που ακόμα και ένας πρωτάρης στην κουζίνα μπορεί να κάνει. Εξάλλου, η μαγειρική, είναι περισσότερο τέχνη, συναίσθημα και δημιουργία. Που με άλλα λόγια πάει να πει πως για να πιάσει κάποιος κατσαρόλες και κουτάλες, χρειάζεται να έχει όρεξη, κέφι και φαντασία. Μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα. Όσοι λοιπόν πιστοί, μπορείτε να κάνετε μια καλή αρχή με ένα κλικ εδώ!

serfarismata 2Ιδέες για τον άγιο του… έρωτα
www.theholidayspot.com/valentine

Μπορεί να μην είστε φαν της γιορτής, αλλά αν κοιτάξετε γύρω σας, πάντα τέτοια μέρα, πολλά πολλά ζευγαράκια σπεύδουν να διατυμπανίσουν τον έρωτά τους. Άλλοι με τρόπο σεμνό, άλλοι πιο “επιθετικα”, αλλά σε κάθε περίπτωση, είτε είστε από εκείνους που ψηφίζουν “υπέρ” της αμφιλεγόμενης γιορτής, είτε ανήκετε στους πολέμιους του “ακριβού” Αγίου, η 14η Φλεβάρη, αποτελεί μια από εκείνες τις ημέρες του χρόνου που θυμόμαστε. Αν λοιπόν έχετε όρεξη φέτος, να ξαφνιάσετε το έτερον σας ήμισυ, με σπιτική μαγειρική, διάφορες εκπλήξεις και δώρα, τότε στην σελίδα αυτή θα βρείτε διάφορες ιδέες που μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή. Αν πάλι ανήκετε στην… άλλη πλευρά και ο Αγιος Βαλεντίνος σας αφήνει αδιάφορους, μπορείτε απλά να προσπεράσετε, ή να ρίξετε μια ματιά στις “συμβουλές”, τις κάρτες, τις μαγειρικές και τα παιχνίδια που προτείνονται εδώ. Και που ξέρετε; Μπορεί ο φτερωτός θεός να σας συγκινήσει τελικά!

serfarismata 3Αυτά τα μικρά πράγματα…
www.littlethings.com

Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν εντύπωση και μαγνητίζουν τα βλέμματα, ιστορίες που πιθανώς να υποπτευόσασταν, άλλες που δεν θα σκεφτόσασταν καν ότι μπορεί και να υπάρχουν και ένα σωρό ακόμα παράξενα και περίεργα που θα σας κάνουν να μείνετε στον ιστότοπο για αρκετή ώρα, βρίσκονται εδώ, για τα μάτια σας μόνο! Μικροσκοπικά σπίτια με εντυπωσιακό εσωτερικό, υπέροχα κατοικίδια που κάνουν απίθανες πράξεις, “μυστήριες” μίξεις που καλύτερα να αποφύγετε, κηπουρική όπως δεν την έχετε ξαναδεί και πολλά πολλά ακόμα, θα σας ξεκουράσουν, αλλά και θα σας προβληματίσουν όσο σερφάρετε στο site. Ρίξτε του μια ματιά.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα