Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Eνεδρα θανάτου με θύμα έναν 73χρονο από την Αση-Γωνιά Χανίων έστησε νεαρός δράστης, χθες το μεσημέρι, στην Νίκαια του Πειραιά.
Ο νεαρός άνδρας πετάχτηκε μπροστά στον ηλικιωμένο άνδρα που περπατούσε με την σύζυγο του και τον πυροβόλησε 6 φορές με το πιστόλι που κρατούσε, ενώ στην συνέχεια διέφυγε με μοτοσυκλέτα που τον περίμενε λίγα μόλις μέτρα από την συμβολή των οδών Ελλησπόντου και Αδάνων στην Νίκαια.
Ηταν χθές το μεσημέρι και ο 73χρονος Γιάννης Παπαδονικολάκης περπατούσε με την σύζυγό του σε δρόμο της Νίκαιας. Σε κάποια στιγμή έκανε την εμφάνιση του ένας νεαρός, ηλικίας περίπου 25 χρονών, ο οποίος πλησίασε από πίσω το ζευγάρι των ηλικιωμένων και χωρίς να αρθρώσει λέξη σήκωσε το πιστόλι που κρατούσε και πυροβόλησε μπροστά στα έντρομα ματια της ηλικιωμένης γυναίκας τον 73χρόνο Γιάννη Παπαδονικολάκη 6 φορές, ενώ οι 4 σφαίρες διαμετρήματος 9mm βρήκαν τον ηλικιωμένο στο κεφάλι και το στήθος.
Αιμόφυρτος ο ηλικιωμένος σωριάστηκε στην άσφαλτο, ενώ ο δράστης κυνικός και ατάραχος έτρεξε 15 περίπου μέτρα, επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε συνεργός του και εξαφανίστηκε.
"Είναι η Κρητική Βεντέτα που τον έφαγε" φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο η 70χρονη σύζυγος του θύματος.
Σημειώνεται ότι ο 73χρόνος Γιάννης Παπαδονικολάκης το 1977 είχε σκοτώσει στο Ρέθυμνο και έξω από το Κέντρο Διασκέδασης: "Κουρδιστό Πορτοκάλι" για κτηματικές διαφορές έναν συγχωριανό του και αφού είχε εκτίσει την πολύχρονη ποινή του για το φονικό τού Ρεθύμνου μετακόμισε από την Κρήτη και  έμενε στην Νίκαια.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα