Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΜ
“Θέατρο και πολιτική”

Με δύο ομιλίες από τους Σπύρο Μοσκόβου και Δημήτρη Άναλις ολοκληρώνεται σήμερα το διήμερο εκδηλώσεων με θέμα "Θέατρο και πολιτική" που διοργάνωσαν η Εταιρεία Θεάτρου "Μνήμη" και το ΚΑΜ, με την ευκαιρία της παράστασης «Υπόγειο μπλουζ» που πρόσφατα παρουσιάστηκε στο Θέατρο "Κυδωνία".
Οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 8:30 μ.μ., στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι) και προσκεκλημένοι είναι ο Σπύρος Μοσκόβου, δημοσιογράφος της Deutsche Welle στη Βόννη και μεταφραστής του Πέτερ Χάντκε στην Ελλάδα ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: "Ο Πέτερ Χάντκε, η πρώην Γιουγκοσλαβία και η ποιητική δικαιοσύνη", καθώς επίσης ο Δημήτρης Άναλις, γαλλόφωνος συγγραφέας, γνωστός από το ποιητικό και δοκιμιογραφικό έργο του, ειδικός σε θέματα γεωστρατηγικής και σε προβλήματα των μειονοτήτων στις χώρες των Βαλκανίων ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: "Ο Πέτερ Χάντκε, το θέατρο και ο κόσμος σήμερα". Μετά τις εισηγήσεις των δύο προσκεκλημένων θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ
Εορτασμός Αγ. Γεωργίου
προστάτη του Στρατού

Ο  επίσημος εορτασμός του Αγίου Γεωργίου προστάτη του Στρατού Ξηράς (πλην Πυροβολικού) θα πραγματοποιηθεί για τη Φρουρά Χανίων την Πέμπτη 23 Απριλίου, στις 12 μ., στο στρατόπεδο "Στεφανάκη" (Βλητές).

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
“Τέχνη και Ψυχιατρική”

Παρουσίαση του  βιβλίου "Τέχνη και Ψυχιατρική" διοργανώνει το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου την Τετάρτη 29 Απριλίου 2009 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, Δημοκρατίας 24 Ρέθυμνο. Για το βιβίο θα μιλήσουν οι Τζανάκης Μανώλης και Τσούρτου Βίκη, ενώ τον συντονισμό θα κάνει ο Αντώνης Λιοδάκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα