Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΜΥ

Άστατο καιρό με τοπικές βροχές ή καταιγίδες προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία από σήμερα μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη. Εντούτοις, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή.
Σήμερα,  Μεγάλη Δευτέρα, αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά κεντρικά και βόρεια και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Πολύ ισχυροί νότιοι άνεμοι θα φυσούν στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα και από 8 έως 21 βαθμούς στην Αττική.
Αύριο, Μεγάλη Τρίτη, προβλέπονται στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα νότια.
Τη Μεγάλη Τετάρτη στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα θα επικρατούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν λίγες βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Τη Μεγάλη Πέμπτη γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά. Η θερμοκρασία σε άνοδο, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Τη Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο σε όλη τη χώρα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα