Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ο Μ. ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ

Για μεγάλα προβλήματα που λιμνάζουν στο Νοσοκομείο της Ρόδου και στο ΙΚΑ, έκανε λόγο ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.
«Κάθε πέρσι και καλύτερα. Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα από αυτά που καταγράψαμε και προωθήσαμε στη Βουλή, καταθέτοντας σειρά ερωτήσεων. Λάβαμε πολλές υποσχέσεις αλλά αποτέλεσμα κανένα», είπε χαρακτηριστικά, αφού και πριν ένα χρόνο, είχε επισκεφθεί ξανά το ΙΚΑ και το Νοσοκομείο της Ρόδου. Ο κ. Σκουλάκης, ο οποίος έχει ορισθεί συντονιστής του προεκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ για τη Νότια Δωδεκάνησο, εν όψει των ευρωεκλογών την Παρασκευή το βράδυ, συμμετείχε στη δεύτερη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ στα Νότια Δωδεκάνησα.
Ο κ. Σκουλάκης, δεσμεύτεηκε ότι μαζί με τους βουλευτές Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ θα αναλάβουν πρωτοβουλία να πιέσουν την κυβέρνηση μετά το Πάσχα, προκειμένου να παρθεί μια εφικτή και υλοποιήσιμη απόφαση για τη μεταστέγαση του ΙΚΑ με παρέμβασή τους στη Βουλή.
«Εγκλημα» χαρακτήρισε ο κ. Σκουλάκης το γεγονός ότι «ακόμη δεν έχει υπογραφεί ο νέος Οργανισμός Λειτουργίας της Ρόδου, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο, βρίσκεται στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας» καλώντας την Κυβέρνηση «να σοβαρευτεί» προσθέτοντας πως «ο οργανισμός πρέπει να υπογραφεί για να προκηρυχθούν οι θέσεις εργασίας για την ανάπτυξη του Νοσοκομείου». Ο ίδιος υπογράμμισε ότι τα χρέη του Νοσοκομείου της Ρόδου ανέρχονται στα 37,7 εκατ. ευρώ. Παράλληλα ανέφερε πως «το κοινωνικό κράτος αποτελεί κορυφαία επιλογή του ΠΑΣΟΚ το οποίο θα το κάνει σημαία του». 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα