Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Καλή παρουσία τα χανιωτάκια
Την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία των παίδων πήρε ο Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε (προχθές στο Ηράκλειο) η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, έχοντας μάλιστα μεγάλη διαφορά από το 2ο ΟΦΗ, ενώ στην 3η θέση κατατάχθηκε ο Α.Ο. Κύδων.
Στις κορασίδες, νικητής αναδείχθηκε ο ΟΦΗ, με 2η τη ΓΕΗ και 3ο τον “Ελ. Βενιζέλος”, ενώ την 5η θέση κατέλαβε ο Κύδωνας. Σημειώθηκαν αρκετές καλές επιδόσεις, από τις οποίες ξεχώρισε το νέο παγκρήτιο ρεκόρ του Τσομάνι Γκεντιάν (Λιβυκός) στα 400μ εμπόδια (54.16).
Περισσότερα για η διοργάνωση σε επόμενο φύλλο, ενώ υπενθυμίζουμε ότι αύριο διεξάγεται- επίσης στο Ηράκλειο- το αντίστοιχο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων Α’.

ΜΠΑΡΑΖ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Χωρίς αγώνες αποκλείστηκε ο Άρης
Τελικά, ο Άρης Χανίων δε διεκδίκησε την πρόκριση ούτε στα μπαράζ του πανελληνίου πρωταθλήματος χάντμπολ παίδων, που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο, αφού η χανιώτικη ομάδα δεν πήγε στην Αθήνα (υπήρχαν απουσίες λόγω σχολικής εκδρομής). Όπως είναι γνωστό, το ίδιο διάστημα έγιναν και τα μπαράζ εφήβων, στα οποία είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Άρης, όμως προτιμήθηκε να παραιτηθεί, προκειμένου να πάρει μέρος στους παίδες (όπου είχε πολλές ελπίδες πρόκρισης) κάτι που όμως δεν έγινε.
ΗΤΤΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ: Στην πόλη Μίλες της Πολωνίας ολοκληρώθηκαν χθες τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος χάντμπολ νέων, στα οποία η εθνική μας ομάδα (στην αποστολή της οποία μετείχε ο χανιώτης αθλητής -πρώην του Άρη Χανίων και νυν της ΑΕΚ- Γιάννης Γρηγοράκης) γνώρισε τρεις ήττες.
Συγκεκριμένα, έχασε 19-30 από την Ουκρανία, 22-38 από την Ισπανία και 23-34 από την Πολωνία (1 γκολ σημείωσε ο Γρηγοράκης).  

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-6 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Στα τελικά οι νέοι άνδρες του ΝΟ Χανίων
Ξεκινάει σήμερα, στα κολυμβητήρια Παλαιού Φαλήρου, Βουλιαγμένης και Αλίμου, η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών με τον ΝΟ Χανίων να στοχεύει σε ένα ακόμα βάθρο.
Στην αποστολή που έχει επιλέξει ο προπονητής Νίκος Βλαζάκης μετέχουν οι: Κεραμειανάκης Νίκος, Τζεκάκης Ευτύχης, Ακρωτηριανάκης Ιάκωβος, Μαραγκουδάκης Φραγκίσκος, Δερμιτζάκης Δημοσθένης, Καστρινάκης Αριστοτέλης, Σολανάκης Μανόλης, Ασημίνας Γιώργος, Ηλίας Θεόδωρος, Σφακιωτάκης Κων/νος, Μουστεράκης Θεόδωρος, Μαραγκουδάκης Δημήτρης, Μυλωνάκης Πολυχρόνης, Τσαμούδαλης Κων/νος, Κουκουβιτάκης Γιάννης, Συσκάκης Δημήτριος, Φυτράκης Κυριάκος. Συνοδοί είναι και οι Δασκαλάκης Παύλος και Φραγκέδης Γεώργιος.
Το πρόγραμμα:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ (κολ. Π. Φαλήρου)
Μ. Δευτέρα: 19.00 Π. Φάληρο – Χίος, 20.30 ΝΟ Χανίων – Γλυφάδα
Μ. Τρίτη: 9.00 Π. Φάληρο – Γλυφάδα, 10.30 ΝΟ Χανίων – Χίος, 19.00 ΝΟ Χανίων – Π. Φάληρο, 20.30 Χίος – Γλυφάδα
Μ. Τετάρτη: 9.30 Α1 – Β2, 11.00 Α3 – Β3 (5η – 6η θέση)
Β’ ΟΜΙΛΟΣ (κολ. Βουλιαγμένης)
Μ. Δευτέρα: 20.00 Βουλιαγμένη – Ηρακλής, 21.00 Πανιώνιος – ΟΦΘ
Μ. Τρίτη: 12.00 Βουλιαγμένη – ΟΦΘ, 13.00 Πανιώνιος – Ηρακλής, 20.00 Πανιώνιος – Βουλιαγμένη, 21.00 Ηρακλής – ΟΦΘ
Μ. Τετάρτη: 9.30 Β1 – Α2, 10.30 Β4 – Α4 (7η – 8η θέση)
Μ. Τετάρτη (κολ. Αλίμου): 16.00 Μικρός τελικός, 17.00 Μεγάλος τελικός
Κυπελλούχος
ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός επικράτησε χθες 9-6 του Πανιωνίου στον τελικό του πόλο Ανδρών, κατέκτησε το κύπελλο και ισοφάρισε το ρεκόρ του πάλαι ποτέ αυτοκράτορα του ελληνικού πόλο, Εθνικού, με 12 κατακτήσεις.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα