Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΛΑΡΟ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ

Η έκτη γαλάζια σημαία στον Δήμο Νέας Κυδωνίας υψώθηκε χθες το μεσημέρι στην τοποθεσία “Γλάρος” μπροστά από το ξενοδοχείο “Κalliston”. Παρουσία τουριστών του ξενοδοχείου, δημοτικών συμβούλων, και της διεύθυνσης ο δήμαρχος Μ. Σταματάκης ύψωσε τη γαλάζια σημαία επισημαίνοντας πως για άλλη μια φορά πιστοποιείται η καλή κατάσταση των παραλιών της περιοχής. "Είναι η τελευταία γαλάζια σημαία που σηκώνουμε σε έναν συνολικό αριθμό έξι σημαιών που κοσμούν τις παραλίες των δήμων μας ως απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών αλλά και της ποιότητας των νερών. Με τη ΔΕΥΑΒΑ έχει βελτιωθεί αισθητά η εικόνα των νερών του κόλπου των Χανίων και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι’ αυτό", ανέφερε ο κ. Μ. Σταματάκης.
Με τη συνεργασία των επαγγελματιών της περιοχής ακόμα και σε σημεία της παραλίας χωρίς ομπρέλες υπήρχαν χάρτινα τασάκια έτσι ώστε οι λουόμενοι να μην αφήνουν γόπες τσιγάρου αριστερά και δεξιά, ενώ οι παραλίες καθαρίζονται καθημερινά και στο συγκεκριμένο σημείο πάρα πολύ καλά από το προσωπικό του ξενοδοχείου "Kalliston".
Ερωτηθείς αναφορικά με τη σύνδεση με το δίκτυο της αποχέτευσης των ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων της περιοχής ο κ. Σταματάκης ανέφερε πως "όλα τα ξενοδοχεία και οι επιχειρήσεις έχουν συνδεθεί με το δίκτυο. Εχουν μείνει μόνο κάποιες οικίες, κυρίως αυτές που δεν χρησιμοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Γίνεται όμως προσπάθεια να μην μείνει κανείς απέξω, εξάλλου όλοι θα πληρώνουν και δεν υπάρχει λόγος να μην είναι συνδεδεμένοι".
Αμέσως μετά τη λήξη της τελετής το ξενοδοχείο προσέφερε κέρασμα στους παρευρισκόμενους με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα