Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΓΙΑ ΜΙΑ ΡΟΥΜΑΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Συμπατριώτης της
την απειλούσε,
την εκβίαζε,
την χτυπούσε
και της έπαιρνε
χρήματα…

Εναν πραγματικό εφιάλτη ζούσε μια αλλοδαπή στα Χανιά, καθώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας συμπατριώτης της την απειλούσε, την εκβίαζε, την έδερνε και έδωσε τη συγκατάθεσή του στο να την βιάσει ένας άλλος άγνωστος άνδρας, ο οποίος και το αποπειράθηκε.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε προχθές το βράδυ με τη σύλληψη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, του συγκεκριμένου αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας, ηλικίας 38 χρόνων. Η γυναίκα – θύμα είναι 22 χρόνων  και είναι και αυτή από τη Ρουμανία.
Η κοπέλα αυτή αναγκάστηκε να του δώσει και χρήματα επειδή υποτίθεται ότι… τη διευκόλυνε να έρθει και να μείνει στην Ελλάδα.  Εκείνος έμενε πολλά χρόνια στη χώρα μας και εργαζόταν σε τοπική επιχείρηση. Εκείνη ήρθε στα Χανιά πριν από δύο χρόνια, δηλαδή το 2007, και εργάζεται σε καφετέρια της πόλης. "Το ποτήρι ξεχείλισε" γι’ αυτήν προ ημερών, όταν έγινε απόπειρα βιασμού της από άγνωστο άνδρα. Ετσι, έπειτα από την καταγγελία στην Αστυνομία, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον συμπατριώτη της ο οποίος χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων με την κατηγορία της εκβίασης και της απόπειρας βιασμού κατά συναυτουργία. Τώρα, αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Χανίων και στη συνέχεια να οριστεί δικάσιμος.
Στην χθεσινή ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι στις 8 το βράδυ της Δευτέρας στα Χανιά "συνελήφθη ένας άνδρας αλλοδαπός, καθόσον εκβίασε μια γυναίκα αλλοδαπή με χρήση και απειλή βίας, η οποία του απέδωσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ως αντίτιμο για την υποτιθέμενη διευκόλυνση που της παρείχε για την είσοδο και παραμονή της στη χώρα μας, πράξη που σύμφωνα με καταγγελία της παθούσας επανέλαβε κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα με απειλές και χρήση βίας του ίδιου και ενός άγνωστου άνδρα". Στο σημείο αυτό της ανακοίνωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων αναφέρεται ότι ο άγνωστος αυτός άνδρας, κατ’ εντολή του πρώτου, την Παρασκευή 3 Ιουλίου γύρω στη 1 τη νύχτα, "την απείλησε και την χτύπησε εκβιάζοντας της για τον ίδιο σκοπό κατά την ώρα που αποχωρούσε από την εργασία της, αποπειρώμενος στη συνέχεια να τη βιάσει".
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενεργείται προανάκριση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα